Головна » 2011 » Апрель » 14 » Під Андріївською церквою активізувався зсувний процес
09:37
Під Андріївською церквою активізувався зсувний процес
 Андріївська церква, зсув, Інституту геологічних наук, НАН України, Вадим Рибін  Андріївська церква і пагорб, на якому вона розташована, осідають. Про це розповів старший науковий співробітник Інституту геологічних наук НАН України Вадим Рибін.

За його словами, роботи з укріплення церкви й пагорба «в принципі виправдані, але, на жаль, там не обійшлося без недоліків». Експерт розповів, що, незважаючи на проведені роботи, зсувний процес активізувався.

Він також розповів, що весь Андріївський узвіз розташований у зсувонебезпечній зоні, крім того, «ця вулиця підтоплена». Виходячи з цього, експерт заявив, що «будь-яке будівництво там загрожує небезпекою для будинків, які там залишилися». «На Андріївському узвозі можливі тільки роботи з реставрації історичних будівель, їх консервації, ремонту і ніякій реконструкції з додатком обсягів», - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше голова Київської міської адміністрації Олександр Попов заявив про те, що реконструкція Андріївського узвозу почнеться вже в поточному році і буде приурочена до Євро-2012. Столичні архітектори розробили план реконструкції вулиці, який поки не затверджений.

Фото: upi.org.ua
Джерело: http://www.geonews.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2727 | Додав: wiktor | Теги: НАН України, Інституту геологічних наук, Андріївська церква, зсув, Вадим Рибін | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar