-->Головна » 2010 » Сентябрь » 08

Нарада геологів-зйомщиків України "Геологічне картування території України та підготовка до видання Держгеолкарти-200"

Держгеолкарти-200, нарада геологів, 2010, Миколаївка           З 13 по 18 вересня 2010 року у смт Миколаївка (АР Крим) на базі пансіонату «Смарагд» відбудеться V науково-виробнича нарада геологів-зйомщиків України "Геологічне картування території України та підготовка до видання Держгеолкарти-200. Сучасний стан та перспективи розвитку регіональних геологічних досліджень в Україні".

Н ... Читати далі»

08.09.2010

Європейці радитимуться, як допомогти Карпатам

Карпати, конференція, Ужгород, сталий розвиток         У середу в Ужгороді розпочинається міжнародна конференція «Сталий розвиток Карпат та інших гірських регіонів Європи». У ній візьмуть участь науковці, дипломати та парламентарі з кількох десятків країн Європи.

Міжнародна конференція «Сталий розвиток Карпат та інших гірських регіонів Європи» триватиме в Ужгороді два дні. За словами заступни ... Читати далі»

08.09.2010

Сьогодні до Землі наблизяться відразу два астероїда

астероїд, Земля, телескоп       У середу, 8 вересня, досить близько від Землі пролетять два астероїда, повідомляє агентство "Інтерфакс" з посиланням на дані NASA.

Як повідомляє джерело, обидва об'єкти не зіткнутися з Землею, вони пролетять мимо нашої планети, наблизившись до неї на досить близьку відстань, за астрономічними мірками. Астероїд, названий 2010 RX30, пролетить приблизно в 248 тисячах кіломе ... Читати далі»

08.09.2010