-->Головна » Інші новини

Вітаємо жінок з Міжнародним жіночим днем!

Сердечно вітаємо усіх жінок із найпрекраснішим святом весни - Міжнародним жіночим днем 8 березня. Від усієї душі бажаємо Вам жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть гідні люди, з яким будуть нестрашні будь які негоди. Бажаємо, щоб кожний день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм. Хай сонце заходить з весною у Ваш дім, ха ... Читати далі»

08.03.2015

Вітаємо із Великодніми святами!

Вітаємо всіх відвідувачів нашого сайту із Великодніми святами! Бажаємо всім миру та добра!

Христос воскрес - квітує Україна,
Наш край в веснянім маєві чу ... Читати далі»

22.04.2014

Вітаємо жінок з Міжнародним жіночим днем!

Сердечно вітаємо усіх жінок із найпрекраснішим святом весни - Міжнародним жіночим днем 8 березня. Від усієї душі бажаємо Вам жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть гідні люди, з яким будуть нестрашні будь які негоди. Бажаємо, щоб кожний день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм. Хай сонце заходить з весною у Ваш дім, хай ... Читати далі»

08.03.2014

Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!

   Вітаємо відвідувачів порталу "Географіка" з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаємо, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Віримо, що у новому році Ви відчує турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.

З Новим Роком! ... Читати далі»

01.01.2014

Новий Дім

Новий Дім

Новий дім для людства - аналогічну Землі за своїм положенням у космосі планету - виявила наукова група астрономів Planetary Habitability, на основі отриманої інформації, опублікувала нові дані про планету подібну до Землі.

Ця планета-кандидат , до цих пір ще повністю не підтверджена, але ймовірно має 99% схожості з Землею. Ця планета-кандидат, пов'язана з раніше звичайною червоною зіркою в сузір'ї Лебедя, умовно відомий як KOI-494, 01.

Якщо це планета,то KOI-494, 01 має масу на 15%, і радіус 5% більший, ніж планета Земля. Це дає поверхневі гравітаційні ті ... Читати далі»

29.06.2013

Вітаємо зі світлим святом Христового Воскресіння!

   Вітаємо зі світлим святом Христового Воскресіння! Вітаємо всіх відвідувачів сайту "Географіка" зі світлим святом Христового Воскресіння!
   Бажаємо здоров'я, міцності духу і здійснення всіх добрих починань. Хай енергія, яку дає Господь, надихає на нові добрі справи ради добробуту ... Читати далі»

15.04.2012

Німеччина відкинула законопроект про зберігання вуглекислого газу під землею

 Бундесрат, законопроект, підземні сховища, Німеччина, природний газБундесрат Німеччини заблокував законопроект, що дозволяє зберігання вуглекислого газу під землею.
  Європа - і ФРН особливо - перебуває в шоці після аварії на японській АЕС «Фукусіма-1». Альтернативна енергетика та боротьба з парниковим ефектом з новою силою увійшли в моду. ... Читати далі»

28.09.2011
1 2 3 ... 164 165 »