-->Головна » Заходи

В МЕГУ відбудеться відкрита лекція "Чарівний світ мандрів"

(Фото: http://www.sunhome.ru/UsersGallery/Cards/166/2704535.jpg)26 вересня (середа) о 15.00 у великій читальній залі бібліотеки нашого університету відбудеться відкрита лекція-презентація "Чарівний світ мандрів" присвячена Всесвітньому дню туризму.

... Читати далі»

25.09.2012

Бергвальдпроект - волонтерські табори з відновлення гірського лісу

  Швейцарсько-український проект Bergwaldprojekt Швейцарсько-український проект Bergwaldprojekt запрошує вас долучитися до міжнародних волонтерських робочих таборів, що відбуватимуться у мальовничих гірських місцевостях Закарпаття. Мета таборів – догляд за гірським лісом у співпраці із фахівцями лісництв та парку для підтримання його з ... Читати далі»

15.07.2012

Стартував конкурс творчих робіт «Талановиті кадри України»

    Із 1 березня на сайті газети «Все про бухгалтерський облік» стартував Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Талановиті кадри України» для учнів 10–11 класів
   Конкурс проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України й триватиме з 1 берез ... Читати далі»

28.03.2012

Конкурс реклами «Майбутнє, якого ми хочемо: Крапля за краплею»

 ООН, конкурс, вода, крапля, Ріо+20Організація Об’єднаних Націй спільно з Радою Міністрів скандинавських країн проводить конкурс реклами «Майбутнє, якого ми хочемо - Крапля за краплею» в рамках глобальної кампанії, присвяченої майбутній Конференції ООН із сталого розвитку (Ріо+20). Конкурс розпочався 10 грудня, у Міжнародний день захисту прав людини ... Читати далі»

27.12.2011

Україна представила результати впровадження Рамсарської конвенції

Україна, Рамсарська конвенція, делегація, болотні угіддя, ЄвропаДелегація України представила результати впровадження Рамсарської конвенції в Україні під час 7-мого Європейського зібрання країн-учасниць Конвенції
   Офіційна делегація України представила результати впровадження Рамсарської конвенції в Україні під час 7-мого Європейсь ... Читати далі»

03.10.2011

Круглий стіл та оголошення відеоконкурсу "Заповідна Україна"

відеоконкурс, ПРООН, Заповідна Україна, круглий стіл   Програма розвитку ООН в Україні та Ґете-Iнститут в Україні запрошують вас узяти участь у круглому столі (07.09.2011), присвяченому старту конкурсу відеофільмів "Заповідна Україна".
  У рамках круглого столу будуть розглядатися такі теми:
- природно-заповідний фонд України;
- сьогодення та майбутнє Дніпра;
- заходи з залучення громадян до проектів зі ... Читати далі»

04.09.2011

Безкоштовна вища освіта в Університеті Кембриджу

Кембрідж, вища освіта, стипендія, навчання  Університет Кембриджу подовжує Українську стипендіальну програму та починає прийом заявок на 2012/13 навчальний рік.
  "Кількість вступних заявок з України значно збільшилась. Багато молодих людей, які не можуть самостійно сплачувати за навчання в Університеті Кембриджу, нині знають, що вони мають шанс навчатись безкоштовно, завдячуючи Українській стипендіальній пр ... Читати далі»

04.09.2011

МОНмолодьспорту: Оголошено конкурс наукових проектів

МОНмолодьспорту, конкурс, наукові проекти   Міністерство оголосило щорічний конкурс проектів наукових досліджень і розробок за участю підпорядкованих Міністерству вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації та наукових установ, виконання яких розпочнеться у 2012 році за рахунок коштів державного бюджету за кодами програмної класифікації видатків 2201020, 2201040, відповідно до наказу Міністерства освіти і наук ... Читати далі»

09.06.2011
1 2 3 ... 22 23 »