Головна » 2013 » Июнь » 29 » Новий Дім
10:03
Новий Дім
Новий дім для людства - аналогічну Землі за своїм положенням у космосі планету - виявила наукова група астрономів Planetary Habitability, на основі отриманої інформації, опублікувала нові дані про планету подібну до Землі.

Ця планета-кандидат , до цих пір ще повністю не підтверджена, але ймовірно має 99% схожості з Землею. Ця планета-кандидат, пов'язана з раніше звичайною червоною зіркою в сузір'ї Лебедя, умовно відомий як KOI-494, 01.

Якщо це планета,то KOI-494, 01 має масу на 15%, і радіус 5% більший, ніж планета Земля. Це дає поверхневі гравітаційні тільки 5% більше, ніж Земля. Ви важитиме трохи більше на KOI-494, 01 ніж на Землі, але не на багато. Більше того, нові дані визначають середню температуру поверхні для KOI-494, 01 на 2 ° F (1 ° C) прохолоднішу, ніж Земля. Планета дуже схожа на Землю і може бути досить зручною для життя людини.

Є два недоліки щодо KOI-494, 01. Першим і найважливішим є те, що ця планета й досі не підтверджена. Сподіваюся папери щодо підтвердження знаходиться в роботі прямо зараз.
Другий недоліком щодо KOI-494, 01 є відстань до системи KOI-494. Відстань становить близько 1250 світлових років від Землі. Навіть користуючись уповільненням часу передбачене в спеціальній теорії відносності Ейнштейна, мандрівник буде летіти майже 14 років. Само собою зрозуміло, без великого прориву науки і техніки дістатися до 494,01 KOI-буде досить складним завданням.



А зараз потрібно збільшити інвестиції у фундаментальні та прикладні дослідження відносності, квантова механіка, астрофізика, планетологія, геофізики, біологія та матеріалознавство, тому що прогрес в одній області може несподівано викликати ряд досягнень в іншій області не обовязково пов'язаній з вище перерахованими.
Наразі це досить далеко, і не особливо доступно, але можливо й таке що з достатньою кількістю інвестиційних надходжень ми можемо знайти спосіб туди добратися.
Фото: KOI-494
Джерело: http://ftlfactor.com/2012/02/29/another-earth-can-it-be/
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2993 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar