Головна » 2011 » Январь » 3 » У США з неба впали понад тисячу мертвих птахів
20:14
У США з неба впали понад тисячу мертвих птахів
   У новорічну ніч в місті Бібі в американському штаті Арканзас з неба впали більш ніж тисяча мертвих чорних дроздів. Фахівці поки не можуть назвати причину цієї пригоди.

Комісія штату Арканзас з риби і дикої природи (AFGC) почала отримувати повідомлення про падаючих з неба птахів близько половини дванадцятої ночі 31 грудня. До півночі територія радіусом у два кілометри в місті Бібі була всіяна тушками птахів, повідомляє Бі-бі-сі.

Як припустила орнітолог комісії Карен Роув, птахи могли потрапити під град, що стався в більш високих шарах атмосфери, або ж у зграю дроздів могла влучити блискавка.

"Оскільки йдеться лише про одну зграю чорних дроздів, які впали з неба, то навряд чи вони чимось були отруєні, проте встановити, від чого вони загинули - токсичних речовин або удару - зможе тільки розтин", - сказала фахівець AFGC.

Близько 65 тушок забрали фахівці для встановлення причини загибелі птахів.

Саме цього дня Арканзасом і сусідніх штатах прокотився смерч, від якого загинули семеро людей, проте місцеві орнітологи поки не знають, чи пов'язане з ним те, що сталося з птахами.

Нагадаємо, раніше в Японії пройшли дощі з пуголовків.
Фото: ua.korrespondent.net
Джерело: http://ua.korrespondent.net
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1490 | Додав: wiktor | Теги: штат Арканзас, мертві птахи, новорічна ніч | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar