Головна » 2011 » Февраль » 21 » Укргідрометцентр: До 10 березня весни в Україні не буде
16:04
Укргідрометцентр: До 10 березня весни в Україні не буде
    До 26 лютого в Україні пануватиме зима. Про це під час прес-конференції повідомила начальник відділу гідрологічних прогнозів Укргідрометцентру Вікторія Бойко.

«В Україні до 26 лютого спостерігатиметься класичний зимовий режим погоди з досить відчутними морозами, особливо у Сумській, Харківській, Луганській областях, де нічні температури сягатимуть 25–30 градусів морозу, денні температури так само будуть мінусовими», – зазначила В. Бойко.

За її словами, короткочасне потепління, яке зараз має місце в Україні, буде спостерігатися ще протягом доби, передає ІМК.

«З 27 лютого характер погоди зміниться, потеплішає, послабляться морози, але загалом це буде від’ємний фон. У цей час пройде мокрий сніг, сніг з дощем не інтенсивний. Відтак не спостерігатиметься ні збільшення снігозапасів, ні інтенсивного сніготанення», – додала начальник відділу гідрологічних прогнозів.

Також, за її словами, до 10 березня весни в Україні не буде. «Перехід температури через «нуль» до потепління в Києві відбудеться 17–19 березня. Тобто раніше цього строку навряд чи у нас розпочнеться весна, але з упевненістю про це говорити сьогодні зарано», – додала В. Бойко.

Водночас, як вона зазначила, погодні умови, що встановилися, не погіршать стану посівів в Україні.

Фото: liveinternet.ru
Джерело: http://zik.com.ua/
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1322 | Додав: TaRaS_R | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar