-->Головна » 2010 » Июнь » 15

Освітній табір «Літо в колі - 2010»

    Молодіжна ініціатива «КОЛО» (Київ) та МГО «КРОТУС» (Львів) проводить з 12 по 17 липня 2010 року в Карпатах (Львівська область, Сколівські Бескиди) освітній табір «Літо в колі - 2010».
  На учасників чекає пізнавальна та освітня програма, неповторна природа Карпат, нові знайомства з цікавими людьми та однодумцями, цікава культурна програма, похід в гори, спорти ... Читати далі»

15.06.2010

Янукович знову переплутав географію

  Віктор Янукович "розділив" Євразію на Азію та Євразію, розповідаючи про III саміт Наради зі взаємодії і заходів довіри в Азії.

Коментуючи результати III саміту Наради зі взаємодії і заходів довіри в Азії, який він відвідав у вівторок, президент зазначив, що в цій зустрічі взяли участь "трошки більше 40 представників країн Азії і Євразії".

Як відомо Євразія - найбільший материк Землі, що с ... Читати далі»

15.06.2010

Вимирання видів зупинить поліція

 
    На міжнародній конференції ООН, що пройшла у Південній Кореї, було прийнято рішення про заснування всесвітньої «наукової поліції», яка буде займатися питаннями біологічного різноманіття та екологічних систем, повідомляє BBC News. Проект був підтриманий більш ніж 230-ма делегатами з 85 країн світу

Прихильники ідеї вважають, що нововведення дозволить «побудувати міст» між науко ... Читати далі»

15.06.2010