-->Головна » 2010 » Август » 26

Україна може стати пустелею

думка експертів, Україна, кліматичний пояс, пустеля         Експерти не виключають, що в Україні може змінитися кліматичний пояс. Про це свідчать результати експертного опитування про зміну клімату в Україні та у світі, а також про наслідки цієї зміни, проведеного Інститутом Горшеніна в зв'язку з аномально спекотним літом в У ... Читати далі»

26.08.2010

Бідність серед освічених - український феномен

бідність, освіта, Україна, населення       Кожна третя родина в Україні може вважатися бідною – такими є результати дослідження Інституту демографії Національної академії наук України.  Звісно, критерії української бідності є дещо іншими, аніж у африканських чи азійських країнах, кажуть дослідники. Вони вказують на суто український феномен – бідність серед працюючих осіб із вищою освіт ... Читати далі»

26.08.2010

Оголошено набір учасників проекту "Єврорейс-2010"

Єврорейс, 2010, європейська освіта, гранти       Програма "Європейська освіта” за підтримки Європейського Руху в Україні та ВГО "Українська асоціація досліджень європейської спільноти (UECSA)” оголошують набір учасників проекту „Єврорейс - 2010” (осінь, 21 – 31 жовтня 2010 року).

Проект "Єврорейс-2010” орієнтований в першу чергу на студентську молодь, викладачів ВНЗ, журналістів, ... Читати далі»

26.08.2010