-->Головна » 2011 » Июнь » 13

Дві третини українських студентів - користувачі інтернету

Інтернет, Студенти, Освіта, Користувач, Український, Інститут Горшеніна    Більше 80% українських студентів щодня користуються інтернетом. Про це свідчать підсумки річної програми міжнародних соціологічних досліджень «Студенти - образ майбутнього», передані Інститутом Горшеніна.
Зокрема, 80,4% українських студентів користуються інтернетом. Їх випереджають росіяни (87,9%) і поляки (87,7%).
   Наба ... Читати далі»

13.06.2011

З Тернопільської області за 10 років на заробітки за кордон виїхало понад 30 тис. осіб

 Кордон, Тернопіль, Безробіття, Тернопільська область, Заробітки, Людина   Досліджено обсяги трудової міграції в Тернопільській області - це дев'ять відсотків працездатного населення у працездатному віці, або до 55 тисяч жителів області. Кількість трудових мігрантів зростає прискореними темпами: аналогічне дослідження, проведене в 2001 році, дало цифру 22 тисячі.
     Ще у вересні- ... Читати далі»

13.06.2011

У Кіровограді вирішили платити школярам за прибирання міста

 Діти, ЖКГ, Кіровоград, Міста, Школяр, Прибирання  У Кіровограді міська влада почала працевлаштування учнівської молоді на громадських роботах з благоустрою міста. Таке рішення прийняв місцевий відділ сім'ї та молоді.
   Старшокласників у віці від 14 до 17 років запрошують попрацювати під час літніх канікул і заробити додаткові кошти.
   Головним чином, дітям будуть пропонувати роботи з благо ... Читати далі»

13.06.2011

На півдні, сході та в центрі України завтра буде град

 погода, Україна, гроза, град, дощ   У понеділок характер погоди на більшій частині території України будуть визначати атмосферні фронти, тому очікуються короткочасні дощі, грози, в південній, східній частині та в більшості центральних областей в окремих районах град та шквали 15-20 метрів за секунду, місцями сильні зливи (в західних областях без істотних опадів), повідомляє Укргідрометцентр.
   Вітер пів ... Читати далі»

13.06.2011