-->Головна » 2013 » Май » 28

Київ посів 21 місце за кількістю іноземних туристів

  Київ посів 21 місце серед європейських міст за кількістю іноземних відвідувачів. У Європі, як і раніше, перше місце за кількістю іноземних відвідувачів займає Лондон, випереджаючи Париж, Стамбул, Барселону і Мілан.
  У Глобальному і ... Читати далі»

28.05.2013

Румуни виготовили найбільший прапор у світі

  Жителі румунського села Клінчені, розташованого в 35 кілометрах від Бухареста, виготовили найбільший прапор у світі. Про це повідомляє агентство Associated Press.
    Відповідний рекорд вже зафіксували представники Книги рекордів Гіннесса ... Читати далі»

30 років: наскільки змінився Київ

 Google показав, як змінився Київ за останні тридцять років. ФОТОКомпанія Google запустила проект, який покаже, як мінявся вигляд Землі протягом останніх 28 років.
  Проект Timelapse включає в себе інтерактивні зображення у форматі HTML5, які складаються зі знімків, що змінюють один одного в хронологічному порядку, зроблених супутниками Landsat у період з 1984 по 2012 роки, повідомляє TCH.ua
  За зображеннями можна відстежити, наприклад, як вирубувалися дощові ліси Амазонії, росло місто Лас-Вегас, створювалися Острови Пальм в Дубаї, висихало Аральське море чи змінювався Київ.
   Зараз у рамках проекту Timelapse можна подивитися, наприклад, як розширювався Київ, змінювалися Харків, Донецьк, Львів чи Одеса.

... Читати далі»