Головна » 2013 » Май » 28 » 30 років: наскільки змінився Київ
07:54
30 років: наскільки змінився Київ
 Google показав, як змінився Київ за останні тридцять років. ФОТОКомпанія Google запустила проект, який покаже, як мінявся вигляд Землі протягом останніх 28 років.
  Проект Timelapse включає в себе інтерактивні зображення у форматі HTML5, які складаються зі знімків, що змінюють один одного в хронологічному порядку, зроблених супутниками Landsat у період з 1984 по 2012 роки, повідомляє TCH.ua
  За зображеннями можна відстежити, наприклад, як вирубувалися дощові ліси Амазонії, росло місто Лас-Вегас, створювалися Острови Пальм в Дубаї, висихало Аральське море чи змінювався Київ.
   Зараз у рамках проекту Timelapse можна подивитися, наприклад, як розширювався Київ, змінювалися Харків, Донецьк, Львів чи Одеса.

  У реалізації проекту, в основі якого лежить платформа Google Earth Engine, компанія співпрацювала з Геологічним управлінням США, NASA, журналом Time та Університетом Карнегі-Меллон.
 Також радимо поцікавитись, де в місті можна купить спортивное питание.
    Знімки для проекту відбиралися з більш ніж двохмільярдний колекції супутникових фото.


Фото: http://geografica.net.ua
Джерело: http://vidgolos.com/203574-yak-zminivsja-kiyiv-za-ostanni.html
Категорія: Зі сфери ГІС та картографії | Переглядів: 3479 | Додав: wiktor | Теги: Google, 30 років, київ, супутникові знімки | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar