-->Головна » 2015 » Апрель » 09

Американці порівняли Буковинські Карпати із Аппалачами

Нещодавно відбувся інформаційний семінар для працівників лісового господарства Чернівецької області. Про те, як використовують рекреаційний потенціал лісів та розвивають туризм в Америці, розповідали спеціаліст відділу Федеральної служби лісів США Шейла Слемп та експерт Лісової служби США з питань рекреації на лісових територіях Ліз Клоуз.

Також досвідом роботи із буковинськими лісівниками ділилися координатор проектів і заходів програми “FORZA” Наталія Волошина та експерт з питань лісового господарства WWF Дмитро Карабчук. Цього ж дня американські лісівники зустрілися з представниками місцевої влади та власниками зелених садиб на форумі у Вижницькій районній державній адміністрації, - повідомляє прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства. ... Читати далі»

09.04.2015

Україна щорічно втрачає 500 млн т родючих земель

Втрати родючого грунту пов'язані з незацікавленістю орендарів вкладати кошти у відновлення земель та відсутністю коштів у власників землі на такі капіталовкладення.

Щорічні втрати від зношеності українських грунтів становлять близько 5 млрд дол. США. Про це під час прес-конференції в Києві повідомив генеральний директор аудиторської компанії "Baker Tilly Ukraine" Олександр Почкун, передає РБК-Україна.

"Якщо взяти статистичну інформацію, яку готував Світовий банк, в рік в Україні втрачається більше 500 млн т родючого ґрунту, який можна виміряти в 5 млрд дол.", - Зазначив Почкун. ... Читати далі»

09.04.2015