Головна » 2012 » Март » 16 » Будівництво ГЕС на річці Черемош у Івано-Франківській області призупинено
20:03
Будівництво ГЕС на річці Черемош у Івано-Франківській області призупинено
 гідроенергетика, ГЕС, Черемош, міні_ Карпати Сьогодні на прес-конференції голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк оголосив про призупинку будівництва міні-ГЕС на гірській ріці Черемош.
  Вчора голова Івано-Франківської облдержадміністрації разом з начальником Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області Ігорем Шкіцею та начальником Державного управління охорони навколишнього природного середовища в області Михайлом Бойком побували на місці будівництва ГЕС у Верховинському районі. Комісія зустрілась з громадськістю та представниками громадських організацій, які розгорнули активну кампанію протесту щодо будівництва міні-гідроелектростанцій на гірських ріках Карпатського регіону.  
   Створена робоча група з представників Івано-Франківської облдержадміністрації та відповідальних обласних установ, яка дасть експертні оцінки й прийме остаточне рішення стосовно доцільності будівництва ГЕС на гірських територіях.
Фото: life.pravda.com.ua
Джерело: http://www.menr.gov.ua
Категорія: В Україні | Переглядів: 2362 | Додав: wiktor | Теги: ГЕС, гідроенергетика, міні_ Карпати, Черемош | Рейтинг: 5.0/1
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar