Головна » 2010 » Декабрь » 16 » Геологічну галузь профінансовано на суму 532 млн грн
21:20
Геологічну галузь профінансовано на суму 532 млн грн
focus.ua
фінансування, геологічна галузь, бюджет, профспілка геології, геодезії та картографії України      Станом на 1 грудня 2010 року геологічну галузь профінансовано на суму 532 млн грн, в тому числі понад 103 млн грн погашено заборгованість із зарплатні за минулий рік. Тобто фактично цього року галуззю отримано близько 428 млн грн. Про це повідомив голова ЦК профспілки геології, геодезії та картографії України Віктор Супрун на V з`їзді галузевої профспілки, що відбувся 15 грудня 2010 року.

В цілому на кінець року на геологорозвідувальних і топографо-геодезичних підприємствах зростає продуктивність праці та рівень заробітної плати, мінімізується вимушене безробіття. Так, станом на 01.12.2010 р. середня зарплата по підприємствах Державної геологічної служби склала 2 519 грн на одного працюючого в еквіваленті повної зайнятості, Державної служби геодезії, картографії та кадастру – 2 046 грн, НАК «Надра України» – 2 074 грн.

Найближчим часом ЦК галузевої профспілки планує укласти Галузеву угоду з Державною службою геології та надр і НАК «Надра України» на 2011-2013 рр., що захищатиме трудові колективи і кожного працівника, зокрема, в питаннях заробітної плати і безпеки праці, режиму праці та відпочинку, дотримання соціальних стандартів, пільг тощо.

За підсумком з`їзду делегати прийняли резолюцію «Про невідкладні заходи зі зміцнення мінерально-сировинної бази, забезпечення топографо-геодезичної діяльності та соціального захисту трудових колективів», примірники якої надішлють Президенту України, Верховній Раді та Кабінету Міністрів з метою залучення керівництва країни до вирішення нагальних потреб важливої для економічної безпеки держави галузі.

Джерело: http://www.geonews.com.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1299 | Додав: wiktor | Теги: геодезії та картографії України, Фінансування, профспілка геології, геологічна галузь, бюджет | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar