Головна » 2010 » Апрель » 24 » Міжнародна конференція «Роль туризму в модернізації економіки російських регіонів»
23:01
Міжнародна конференція «Роль туризму в модернізації економіки російських регіонів»
Міжнародна конференція «Роль туризму в модернізації економіки російських регіонів»

7 червня 2010 - 10 червня 2010 р., термін заявок: 30 квітня 2010

Росія, Петрозаводськ

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у науково-практичній конференції «РОЛЬ ТУРИЗМУ У МОДЕРНІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ РОСІЙСЬКИХ РЕГІОНІВ» в рамках Міжнародного туристичного Форуму, 7-10 червня 2010 р., м. Петрозаводськ, Республіка Карелія, Росія.

У 2010 році Республіка Карелія відзначає 90-річчя з дня свого утворення. У регіоні туризм позиціонується як стратегічного напрямку розвитку економіки, а, в цілому, республіка розглядається Міністерством регіонального розвитку Російської Федерації як територія випереджального розвитку туризму. У зв'язку з цим, серед ювілейних заходів особливої актуальності набуває проведення Міжнародного туристського форуму «КАРЕЛІЯ-2010. ТУРИЗМ І МОДЕРНІЗАЦІЯ ЕКОНОМІКИ РОСІЇ ».

Форум проводиться під патронатом Міністерства економічного розвитку РФ, Міністерства регіонального розвитку РФ, Міністерства спорту, туризму і молодіжної політики РФ і Федерального агентства з туризму Мінспорттурізма Російської Федерації.
Організатори конференції Міністерство економічного розвитку Республіки Карелія, Карельський науковий центр РАН, Інститут економіки Карельського центру РАН, Виставкове агентство «Єврофорум».

Конференція проводиться за підтримки та участі:
Російської міжнародної академії туризму, Санкт-Петербурзької академії управління та економіки,
Інститут Карелії Університету Йоенсуу (Фінляндія)
Мета конференції - сприяння формуванню суспільно-державного партнерства у сфері стратегічного розвитку національної туріндустрії. Конференція присвячується виявленню та комплексного обговорення ключових проблем розвитку туризму та рекреації в регіонах, оцінці поточної ситуації і проектування майбутнього розвитку туризму на загальнонаціональному, регіональному, муніципальному рівнях.
Склад учасників - на конференцію запрошуються провідні науковці, представники бізнесу, ініціативні та компетентні працівники федеральних, регіональних і муніципальних органів влади та управління, представники політичних партій і громадських організацій, засобів масової інформації.

Робочі мови конференції - російська та англійська.

УМОВИ УЧАСТІ
Заявки на участь у конференції з вказівкою передбачуваної теми виступу, ПІБ (повністю), вченого ступеня, звання, посади, місця роботи та контактних тел.: Ів приймаються Оргкомітетом до 30 квітня 2010 р. по електронній пошті на адресу Kareliatur@mail.ru або insteco@karelia.ru з позначкою «Карелія-2010».

Матеріали конференції будуть опубліковані у збірнику праць конференції та розміщені на сайті ІЕ КарНЦ РАН http.economy.krc.karelia.ru.

Тексти доповідей, оформлені у вигляді наукових статей, в обсязі від 10 до 25 тис. знаків (з пробілами) просимо направляти на адресу Kareliatur@mail.ru (з обов'язковою копією на адресу insteco@karelia.ru) з позначкою «Карелія-2010» . Формат сторінки - А 4. Шрифт - Times New Roman, розмір шрифту - 12. Міжрядковий інтервал - полуторний. Відступ 1 рядка абзацу - 1,25. Виноски - посторінкові. Таблиці та малюнки вбудовуються в текст статті. При цьому таблиці повинні мати заголовок, що розміщується над табличним полем, а малюнки - підписи. При використанні у статті декількох таблиць і / або малюнків їх нумерація обов'язкове. До тексту доповіді додаються: УДК, анотація (до 500 П.З.) і відомості про автора.

Реєстраційний внесок - 1000 руб. (Можливо по приїзду). Витрати по участі в конференції несе направляюча сторона або сам учасник. Для іноземних учасників - 100 EUR в рублевому еквіваленті.

Заявки на бронювання місць у готелях та участь у культурній програмі (поїздки на о. Валаам, Кіжі, Соловки і ін - 9-10.06.2010 р.) приймаються до 30 квітня 2010 р. по електронній пошті insteco@karelia.ru, Kareliatur @ mail.ru або контактним тел.: ам координатора конференції.
Голова оргкомітету конференції, директор Інституту економіки Карельського наукового центру РАН, д.т.н., професор Анатолій Іванович Шишкін (8142) 57-07-27, insteco@karelia.ru.
Вчений секретар оргкомітету конференції, с.н.с., к.е.н. Кодолова Тетяна Олексіївна
Координатор конференції, н.с., к.е.н. Мантере Ейла Вейкковна
Тел. (8142) 57-07-27, 57-22-10, факс: (8142) 57-07-27
E-mail: insteco@karelia.ru, Kareliatur@mail.ru
Інформацію про конференцію Ви можете отримати в Інтернеті за адресою: www.economy.krc.karelia.ru, http://www.karelia2010.ru
Проект Програми конференції буде розміщуватися в інтерактивному режимі на сайтах: http://www.karelia2010.ru, www.economy.krc.karelia.ru з 1 квітня 2010

Проект програми конференції

7 червня 2010
11.20 - 13.00 - Пленарне засідання
Регламент - до 25 хвилин - Центральний доповідь (презентація)
ТУРИЗМ І МОДЕРНІЗАЦІЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ І РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ
I сесія пленарного засідання
Регламент - до 10 хвилин (презентація)
ДОПОВІДІ присвячений загальним ПРОБЛЕМ розвитку туріндустрії (ТУРИЗМУ І рекреації) ТА ЇЇ РОЛЬ У СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОМУ РОЗВИТКУ РОСІЇ І РЕГІОНІВ
ДОПОВІДІ присвячена актуальній проблемі УПРАВЛІННЯ ЗМІНАМИ В відтворювальні процеси туристсько-рекреаційного потенціалу територій
13.00 - 14.00 Обід
14.00 - 16.00 II сесія пленарного засідання
Регламент - до 10 хвилин (презентація)
Доповіді присвячена стратегічні пріоритети і Проектування майбутнього РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ НА загальнонаціональними, регіональними і муніципальному рівні
Доповіді присвячена інноваційні розробки у сфері ТУРИЗМУ І Дестінація (особливі економічні зони, Туристсько Кластер, ЗОНИ ВИПЕРЕДЖАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, IT-технології та ін.)
16.00 - 16.30 Кава-брейк
16.30 - 18.30 Круглі столи
Інструменти державного управління з розвитку туріндустрії в регіоні (стратегічне та територіальне планування, інвестування та партнерство влади, бізнесу, некомерційних організацій, населення та ін)
Особливості управління розвитком туристських Дестінація на рівні місцевого самоврядування
Особливості ведення туристського бізнесу в сучасних умовах (технології та оцінка ефективності управління діяльністю)
Проблеми функціонування та збереження великих туристських центрів як об'єктів культурно-історичної спадщини світового значення
Зміни в системі підготовки кадрів з орієнтацією на вимоги сучасного розвитку туріндустрії
Туризм та транскордонне співробітництво
Специфіка організації курортно-оздоровчого туризму та його вплив на економіку регіону
Сучасні технології туристсько-рекреаційного освоєння території (комплексна оцінка туристського потенціалу територій; вивчення природних ресурсів новими методами за матеріалами аерокосмічного зондування Землі; інформаційно-картографічне забезпечення робіт з проектування туристсько-рекреаційних зон різного ієрархічного рівня; розробка моделей сталого розвитку туризму і рекреації - еколого- економічний аспект)
18.30 - 19.30 Вечеря
20.00 - 21.00 Культурна програма. Концерт органної музики (м. Кондопога)
8 червня 2010 (вівторок)
9.30 - 11.00 «Бізнес-сніданок з інвесторами»
(Презентація інвестиційних майданчиків (проектів) з будівництва об'єктів інфраструктури туризму та суміжних галузей на території Республіки Карелія, умови держпідтримки інвесторів)
(Кафе-клуб «Територія», наб. Варкауса, 12)
11.00 - 13.00 Майстер-клас
РОЗРОБКА СХЕМИ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ПЛАНУВАННЯ З РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В РЕГІОНІ (НА ПРИКЛАДІ Республіка Карелія)
11.00 - 13.00 Майстер-клас
РОЗРОБКА муніципальних програм розвитку ТУРИЗМУ. БРЕНДІНГ ТЕРИТОРІЇ
11.00 - 12.30 Семінар
КОНСАЛТИНГОВА ПІДТРИМКА турбізнесу. Розвиток кооперації в туристській сфері
(Виставково-розважальний центр «Калейдоскоп», наб. Варкауса, 12)
12.30 - 13.00 «Консалтинг-бліц»
(Виставково-розважальний центр «Калейдоскоп», наб. Варкауса, 12)
13.00 - 14.00 Обід (Ресторан готелю «Північна»)
14.00 Відкриття виставки (Виставково-розважальний центр «Калейдоскоп», наб. Варкауса, 12)
14.30 - 15.00 Прес-конференція
16.00 - 17.00 Прийом від Глави Республіки Карелія. Підведення підсумків конференції (Зал Благородного зборів Карельського державного краєзнавчого музею, пл. Леніна, 1).
9-10 червня 2010
Участь у роботі Х виставки «Карелія туристська».
Екскурсійна програма за заявками (о. Кіжі, Валаам, Соловецькі острови та ін).

Останній день подачі заявки: 30 квітня 2010

Організатори: Міністерство економічного розвитку Республіки Карелія, Карельський науковий центр РАН, Інститут економіки Карельського наукового центру РАН, Виставкове агентство «Єврофорум»

Контактна інформація: Координатор конференції, н.с., к.е.н. Мантере Ейла Вейкковна. Тел. (8142) 57-22-10. Факс (8142) 57-20-90. E-mail: Kareliatur@mail.ru, insteco@karelia.ru

Ел. пошта: Karelia_tur@mail.ru

Заявка на учась (234.5 КБ)

Роздрукувати інформацію

Джерело: http://www.konferencii.ru/
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 2456 | Додав: wiktor | Теги: російські регіони, Карелія, РАН, 2010, конференція | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar