Головна » 2010 » Апрель » 24 » IX Наукова конференція з тематичної картографії «Тематичне картографування для створення інфраструктур просторових даних»
10:16
IX Наукова конференція з тематичної картографії «Тематичне картографування для створення інфраструктур просторових даних»

IX Наукова конференція з тематичної картографії «Тематичне картографування для створення інфраструктур просторових даних»

23 листопада 2010 - 26 листопада 2010, термін заявок: 15 травня 2010

Росія, Іркутськ

Інститут географії ім. В. Б. Сочави СО РАН і Східно-Сибірське відділення Укр-ського географічного товариства проводять у м. Іркутську 23-26 листопада 2010 IX наукову конференцію з міжнародною участю по тематичній картографії: «Тематичне картографування для створення інфраструктур просторових даних».

Мета конференції: обговорення широкого кола питань з основних теоретичних напрямків, методичними підходами і технологічним можливостям тематичного картографування для створення сучасних інфраструктур просторових даних різного ієрархічного рівня з метою вирішення актуальних проблем територіального розвитку.

Основні наукові напрями конференції:
1. Концептуальні, методичні та технологічні питання тематичного картографування при створенні інфраструктур просторових даних для територіального розвитку.
2. Базові просторові дані (геодезична основа, географічні назви, топографічні дані, геоізображенія, адресні та кадастрові дані) в складі інфраструктур просторових даних та їх використання при тематичному картографуванні.
3. Картографування природних, соціально-економічних, екологічних та ресурсних факторів територіального розвитку при створенні інфраструктур просторових даних.
4. Тематичні серії карт та атласи у складі інфраструктур просторових даних
5. Мультимедійні мережеві сервіси та тематичні наукові геопортали у складі інфраструктур просторових даних
6. Сучасне картографічне освіта та інфраструктури тематичних просторових даних.

Для участі в Конференції необхідно в термін до 15 травня 2010 надіслати заявку, реєстраційну форму та анотацію доповідей до Оргкомітету Конференції за адресою: 664033, м. Іркутськ, вул. Улан-Баторская, 1, Інститут географії ім. В. Б. Сочави СО РАН, ел. пошта: cart-conf-2010@irigs.irk.ru вченому секретарю Оргкомітету Галесу Дмитру Анатолійовичу.
Довідки за тел.: Ам: (3952) 42-79-97, 42-27-19, по факсу: (3952) 42-27-17.

Повні тексти доповідей у друкованому та електронному вигляді (на диску або ел. Пошта: cart-conf-2010@irigs.irk.ru) мають бути надіслані до Оргкомітету Конференції до 15 вересня 2010 Гарантується публікація тільки тих доповідей, які будуть отримані до цього терміну.

Останній день подачі заявки: 15 травня 2010

Організатори: Інститут географії ім. В. Б. Сочави СО РАН, Східно-Сибірське відділення Російського географічного товариства

Контактна інформація: Веб: http://irigs.irk.ru

Ел. пошта: postman@irigs.irk.ru




Інформаційний лист (159.355 КБ)

Роздрукувати інформацію

Джерело: http://www.konferencii.ru/


Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 2265 | Додав: wiktor | Теги: Іркутськ, 2010, конференція, просторові дані, картографування | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar