Головна » 2010 » Апрель » 6 » Міжнародна конференція з освіти для сталого розвитку (ОУР)
14:55
Міжнародна конференція з освіти для сталого розвитку (ОУР)
Повідомляємо, що 25-26 червня в Москві відбудеться 16-а щорічна Міжнародна конференція з освіти для сталого розвитку (ОУР).
 
На попередніх конференціях були порушені питання методології і змісту освіти, розглянуті індикатори ефективності та методичні проблеми. Величезний інтерес викликали не тільки практичний досвід педагогів у галузі інноваційних освітніх технологій, але й різнобічна діяльність громадських екологічних організацій.
 
Мета майбутньої конференції - оцінити прогрес, досягнутий у ході здійснення Декади ОУР, оголошеної ООН, здійснити всебічний аналіз існуючих проблем у цій сфері та факторів, що впливають, визначити шляхи підвищення ефективності ОУР.
 
У рамках конференції планується проведення пленарних засідань, секцій, «круглих столів», стендової сесії, ділових ігор ("Нові грані освіти для стійкого розвитку", "Екологічна безпека в умовах міста", "Якість навколишнього середовища і здоров'я людини", "Освіта й практична природоохоронна діяльність молоді "," Розумна енергія "і проблеми освіти", "Освіта в галузі сталого водокористування", "Просвітницька діяльність і жива природа", "Екологічно чиста продукція").
 
У програмі - виступи керівників Мінобрнауки Росії, Росприроднагляду та Департаменту освіти Москви, директора програми з освіти для сталого розвитку Міжнародного Зеленого хреста Ксавьера Гуіярро (Іспанія).
 
За підсумками конференції видається збірка робіт і повідомлень (наприклад: www.green-cross.ru/books/202/). Для учасників збираються і тиражуються брошури і ДВД-диски з кращими роботами з теорії, методології та практиці викладання сталого розвитку, безпеки життя і здоров'я людини для будь-якого віку (від дошкільної до дорослого) і рівнів (від д / c до ВНЗ та Профперепідготовка) рівнів .
 
Міжнародний Зелений хрест запрошує вас і ваші видання стати інформаційними партнерами Конференції.
 
Ми будемо раді бачити вас на конференції. Сподіваємося, її матеріали та спілкування з учасниками з усієї Росії і з Іспанії, Норвегії, США, Швейцарії будуть важливі і цікаві як для вас особисто. так і для ваших читачів.
 
Будемо вдячні, якщо ви знайдете час відгукнутися.
 
З найкращими побажаннями, миру вам і безпеки!
 
Олександр Федоров,
директор Конференції

Джерело:
http://www.priroda.su/
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 1476 | Додав: wiktor | Теги: москва, ОУР, Міжнародна конференція з освіти для | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar