Головна » 2010 » Ноябрь » 22 » Південні Альпи відкривають сезон
20:51
Південні Альпи відкривають сезон
Південні Альпи, новини туризму, відкриття сезону     У вихідні на альпійських вершинах французького національного парку Меркантур випало близько 30-40 см снігу.

«Вершини станції зимових видів спорту Isola 2000 вже покриває до 1,5 м снігу», - говорить Жан-Марк Берар, директор спільної компанії вершин Меркантур, який завідує підйомними пристроями. «В останні роки подібний сніговий замет - це рідкісне подія», - уточнює він.

Близько 70% площ уже покрито снігом, що дозволить почати сезон в найближчу суботу, 27 листопада. Як пише французька 20 minutes, більше 2 / 3 лижних спусків повинні бути відкриті в найближчий уїк-енд.

Офіційне відкриття станції заплановано на наступний тиждень на 4 грудня. На базі відпочинку в Сен-Етьєн де Тіні, снігове покривало на великій висоті вже досягає 90 см.

Синоптики прогнозують, що вже у вівторок температура на базі Isola 2000 впаде до -10 градусів, тому сніговий покрив не розтане.

Джерело: http://www.tourua.com
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1749 | Додав: wiktor | Теги: Південні Альпи, новини туризму, відкриття сезону | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar