Головна » 2010 » Декабрь » 5 » Через декілька років в Криму нікому буде відпочивати
08:57
Через декілька років в Криму нікому буде відпочивати
dikouchine.com   
Крим, туризм, новини туризму, вартість відпочинку       Кримські туристичні фірми б'ють тривогу. Через пару років у Криму відпочивати ніхто не буде. У майбутньому півострів може зіткнутися з глобальним відтоком відпочивальників із-за конкуренції інших курортів.

«Я не знаю, ніж залучати людей, ніякі спа-центри не допоможуть», - повідомив директор кримського туристичного оператора «Юнона Плюс» Юнона Денисенко. Кримські туристичні фірми «втрачають клієнтів, і через два роки до Криму взагалі перестануть їздити».

У порівнянні з іншими курортами в Криму дуже дорого відпочивати. Як приклад Денисенко навела ситуацію навколо спа-центрів, де вартість - в середньому в 250-300 грн.

За словами експерт проекту США USAID «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність» Оксани Федорович, що основною причиною відтоку туристів став поганий імідж Крим.

«Застаріла матеріально-технічна база, хворі на туберкульоз - з такими асоціаціями проблематично залучити туристів, які мають доходи вище середнього», - заявила експерт.

Джерело: http://www.otpusk.com
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1476 | Додав: wiktor | Теги: туризм, вартість відпочинку, новини туризму, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar