Головна » 2010 » Август » 27 » Рятувальна операція у морі Лаптєвих
20:23
Рятувальна операція у морі Лаптєвих
льодохід, море Лаптєвих, рятувальна операція     Буксир «Олексій Кулаковський», лінійний буксир класу «річка-море» з посиленим льодовим корпусом, затонув у морі Лаптєвих, окраїнне море в Північному Льодовитому океані, між п-овом Таймир і Новосибірськими о-вами, повідомляє РБК.

В даний час йдуть пошуки зниклих моряків. Усього команда буксира становила 14 осіб, пише РІА «Новини». Капітан і два члени екіпажу врятовані в перші години після аварії корабля. Їх стан в нормі. За останніми даними, троє моряків вже виявлені з гелікоптера, вони знаходяться на надувному плоту.
Зараз шукають ще 8 людей. Рятувальний пліт знайдено порожнім, але надія знайти живих людей все ще є. У пошуках беруть участь три рятувальні судна і, за даними РІА, два вертольоти Мі-8. У район пошуків вже йдуть ще два судна.

Буксир йшов на допомогу потерпілим судну «ТБ-0012», екіпаж якого і повідомив про те, що «Олексій Кулаковський» ліг на борт і потім затонув.

Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1305 | Додав: wiktor | Теги: рятувальна операція, льодохід, море Лаптєвих | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar