Головна » 2011 » Август » 19 » Siemens візьме участь в проектуванні літаків "Антонов"
13:22
Siemens візьме участь в проектуванні літаків "Антонов"
 Siemens, Антонов, Руслан, літакобудування, Волга-Днепр, програмне забезпечення   Йдеться про укладання контракту на програмне забезпечення NX і Teamcenter, яке буде використовуватися при виробництві транспортних літаків Ан-124 "Руслан" і Ан-70, повідомили в прес-службі Siemens. Сума угоди, укладеної на авіасалоні МАКС-2011, не уточнюється.
  ПО Teamcenter призначено для об'єднання інформації про проектований продукті. У свою чергу NX дозволяє розробляти складні цифрові макети двигунів. За даними "Антонова", програмне забезпечення Siemens можливо інтегрувати з уже використовуваних підприємством ПО завдяки відкритій інфраструктурі.
  В даний час Об'єднана авіабудівна корпорація і "Антонов" займаються реалізацією кількох спільних проектів, один з яких, зокрема, передбачає відновлення виробництва транспортних літаків Ан-124 у Росії, згорнутого в середині 1990-х років. Транспортники були визнані безперспективними. За оцінкою ОАК, для повноцінного відновлення виробництва транспортників необхідні вкладення в розмірі 17 мільярдів рублів і стартовий замовлення на випуск 40 Ан-124.
  Раніше стало відомо, що російська авіакомпанія "Політ" розмістила замовлення на будівництво 15 "Русланів". Крім того, "Волга-Днепр" оголосила, що готова придбати 40 таких літаків. Покупка ще деякої кількості "Русланів" (за непідтвердженими даними, 20 одиниць) передбачена держпрограмою озброєнь Росії на 2011-2020 роки. Крім того, в рамках цієї ж програми Міноборони має намір придбати 60 транспортників Ан-70.
Фото: rol.ru
Джерело: http://www.segodnya.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2012 | Додав: wiktor | Теги: Волга-Днепр, літакобудування, програмне забезпечення, Антонов, Siemens, Руслан | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar