-->Головна » 2011 » Август » 19

У Мексиці побудують найбільший у світі парк

 Ечеверрія, Мехіко, екологічний парк, проект, Тескоко   Якщо вірити проекту, нещодавно запропонованому ведучим мексиканським архітектором Іньякі Ечеверрія, парк розкинеться на 14 175 гектарів, що в 41 разів більше нью-йоркського Центрального парку.
  «Екологічний парк біля озера Тескоко», як назвав його Ечеверрія, представить собою величезний конгломерат озер, прогулянкових зон і навіть боліт, вписа ... Читати далі»

19.08.2011

Siemens візьме участь в проектуванні літаків "Антонов"

 Siemens, Антонов, Руслан, літакобудування, Волга-Днепр, програмне забезпечення   Йдеться про укладання контракту на програмне забезпечення NX і Teamcenter, яке буде використовуватися при виробництві транспортних літаків Ан-124 "Руслан" і Ан-70, повідомили в прес-службі Siemens. Сума угоди, укладеної на авіасалоні МАКС-2011, не уточнюється.
  ПО Teamcenter призначено для об'єднання інформації про пр ... Читати далі»

19.08.2011

У світі почастішали напади акул на людей

 Якобі, акули, напад, дослідження, людина   Фахівці з вивчення морської біології відзначають значне зростання кількості нападів акул на людину останнім часом і пов'язують це з цілою низкою причин, пише в п'ятницю інтернет-ресурс "Japan Today".
  За даними Міжнародного архіву даних про напад акул (International Shark Attack File, ISAF), складеного в Університеті штату Флорида, у 2008 році у всьому світі ... Читати далі»

19.08.2011

Україна планує створити в Криму Міжнародний центр космічних досліджень

 Україна, Крим, МКК, ДКАУ, Кузнєцов, Фобос-Грунт, Євпаторія  Україна планує створення Міжнародного центру космічних досліджень на базі Національного центру управління та випробування космічних засобів (НЦУВКЗ, Євпаторія), повідомив журналістам радник голови Державного космічного агентства України (ДКАУ) Едуард Кузнєцов.
  За його словами, у використанні технічних можливостей Євпаторійського ц ... Читати далі»

19.08.2011

Західна Європа занижує показники викидів деяких парникових газів

 ГФУ-23, Кіотський протокол, міжнародні угоди, парникові гази, викиди, Західна Європа  Фторовані вуглеводні - потужні парникові гази, емісія яких повинна бути зменшена відповідно до Кіотського протоколу. Якщо спиратися на офіційні доповіді країн-учасниць, викид тріфторметана (ГФУ-23) у Західній Європі дійсно значно скоротився.  
  Проте вимірювання, проведені Швейцарською федеральною лабораторією м ... Читати далі»

19.08.2011

Екскременти гублять корали

 екскременти, корали, урагани, Карибське море, загибель  Стічні води, що містять людські екскременти, є головною причиною загибелі коралів Acropora palmata в Карибському морі. Про це йдеться у статті морських біологів з Університету Джорджії (University of Georgia) і Коледжу Роллінса (Rollins Colledge) у Флориді, США, опублікованій на сайті журналу PLoS One.
  Acropora palmata, чиє англомовне назва - elkhor ... Читати далі»

19.08.2011

"Нафтогаз" планує закупити бурову установку, для освоєння шельфу Чорного моря

 Нафтогаз, шельф, Чорне море, бурова установка, вуглеводні  НАК "Нафтогаз Україна" найближчим часом планує проведення процедури закупівлі самопідйомної плавучої бурової установки (СПБУ) для освоєння вуглеводневих ресурсів Чорного моря. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі "Нафтогазу".
    Згідно з повідомленням, відповідно до статей 10 і 21 закону України від 1 червня 2010 р ... Читати далі»

19.08.2011

Екологічний фестиваль «Я в природі»

 НПП, Голосіївський, екологічний фестиваль, природа, Київ  Під час фестивалю, 27 серпня (субота) 2011 року, плануються наступні заходи: проведення екологічних ігор та майстер-класів, показ короткометражних екологічних фільмів, екскурсії по екологічній стежці для бажаючих, концерт «Бережи природу», квест, прибирання території.
    Людина не стоїть над природою і не є під природою. Вона є частиною п ... Читати далі»

19.08.2011