Головна » 2011 » Октябрь » 12 » Спальник поєднали із комбінезоном
22:40
Спальник поєднали із комбінезоном
  Selk'Bag, Шрамм, спальник, дизайнер  Ідея поєднання спального мішка та зимового одягу втілена чилійським дизайнером Родріго Алонсо Шрамм, який заснував компанію MusucHouse.
    По суті, Selk'Bag (на європейському ринку виріб фігурує як Musuc'Bag) - це звичний для туристів спальник з пришитими рукавами, розділеної надвоє нижньою частиною і додатковими «примочками». Серед останніх - протиковзкі накладки на ступні і особливим чином сконструйовані закінчення рукавів, які дозволяють швидко витяг з них руки.
  Selk'Bag сковує руху не більше, ніж будь-який утеплений комбінезон. Залежно від моделі нижня межа температури, при якій він забезпечує комфортний мікроклімат для людського тіла, варіюється від +12 до -13 ˚ С. У складеному вигляді виріб поміщається в компактний рюкзак.
   Виробники випустили продукт в трьох варіантах: класичний (для зростe 170-190 см і 155-170 см), полегшений і дитячий (з кишенею на грудях). Незабаром має з'явитися ще одна модифікація - з відстібними нижніми частинами штанин, замість яких мандрівник може надіти власні черевики. Ціна, що залежить від дистриб'ютора, складає в середньому близько $ 150.
   Підготовлено за матеріалами Gizmag.
Фото: MusucHouse
Джерело: http://science.compulenta.ru
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 1717 | Додав: wiktor | Теги: спальник, дизайнер, Шрамм, Selk'Bag | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar