-->Головна » 2011 » Октябрь » 12

Біг Бен змінює орієнтацію

  Біг Бен, англія, орієнтація, вежа Учені з Лондонського імперського коледжу (Imperial College London), Великобританія, виявили, що Біг Бен (Big Ben), знаменита башта з годинником в будівлі англійського парламенту, нахилився у бік вже на півметра, повідомляє Associated Press. 96-метрова вежа нахилилася на північний ... Читати далі»

Втричі вище Евересту

  Веста, гора, Еверест, спутник Космічний зонд NASA Dawn («Світанок») виявив на поверхні астероїда Веста гігантську гору, що втричі перевищує висотою Еверест. Про це повідомляє сайт телеканалу Discovery.
  Величезна гора височить в районі південного полюса астероїда. На знімку, опублікованому NASA, вона розта ... Читати далі»

До 2100 року нас може стати 27 млрд

  демографія, 2100, 27 міліардів, Хайліг, прогноз, населення Якщо людство буде плодитися з сьогоднішньою швидкістю, а тривалість життя залишиться тією ж, до 2100 року нас буде 27 млрд.
  «Це так званий сценарій постійної фертильності, - каже Герхард Хайліг, що відповідає в ООН за оцін ... Читати далі»

Виявлено гори, що ростуть вгору ногами

  Каліфорнія, астеносфера, літосфера, гори Ведран Лекіч і його колеги з Університету Брауна (США) представили найдетальніший на сьогодні опис таємничого регіону планети, який людські очі ще не бачили і, швидше за все, ніколи не побачать, - нижньої частини Південної Каліфорнії.
  Зворотний бік плити літос ... Читати далі»

Країни Азії зіткнулися з нестачею жінок

  демографія, проблеми, китай, Азія, діти, дівчатка, хлопчики  Поширення технології ультразвукового дослідження плоду, що дозволяє батькам дізнатися стать майбутньої дитини, привело до того, що в Азії утворилася нестача жінок; найбільший дефіцит представниць слабкої статі - у Китаї та Індії.
&nbs ... Читати далі»

Екологи пропонують платну подорож на яхті по сміттєвим плямам Тихого океану

  екологи, сміття, пляма, Тихий океан, дослідження, плавання  За 13 500 або 15 500 доларів будь-хто отримає унікальну можливість взяти участь в екодосліджені циркуляції побутових відходів в Тихоокеанському регіоні.
  Існування великої області скупчення сміття в північній частині Тихого океану, де сходить ... Читати далі»

Спальник поєднали із комбінезоном

  Selk'Bag, Шрамм, спальник, дизайнер  Ідея поєднання спального мішка та зимового одягу втілена чилійським дизайнером Родріго Алонсо Шрамм, який заснував компанію MusucHouse.
    По суті, Selk'Ba ... Читати далі»