Головна » 2011 » Март » 2 » Україна візьме участь в екологічній акції "Година Землі"
17:31
Україна візьме участь в екологічній акції "Година Землі"


Про це повідомляє прес-служба природоохоронної організації WWF International.
"У суботу, 26 березня о 20:30 люди по всьому світі вже вп’яте вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату. Україна долучається до Години Землі вже третій рік поспіль, активно підтримуючи всесвітній кліматичний рух та прагнення до сталого майбутнього", - йдеться в повідомленні.
Організація закликає усіх людей долучитися до акції та намагатися кожного дня дбати про екологію.
"Величезні проблеми постають зараз перед нашою Планетою, але ніколи не треба недооцінювати можливість змін, які ми можемо принести, керуючись спільною метою. Тисячі мільйонів людей світу дали нам зрозуміти, що ми можемо діяти разом. Настав час вийти за межі години, та показати, що можуть зробити люди заради Планети", - цитує прес-служба генерального директора WWF Джима Ліпа.
У 2010 році Україна долучилася до Години Землі та всесвітнього руху вже вдруге, але набагато активніше та більш творчо, аніж у 2009. 20 міст нашої країни разом зі столицею приєдналися до світової спільноти, вимкнувши світло на відомих спорудах та закликавши жителів до активних дій по боротьбі зі зміною клімату: Київ, Одеса, Рівне, Кам'янець-Подільський, Ковель, Львів, Долина, Івано-Франківськ, Луцьк, Дніпродзержинськ, Черкаси, Могилів-Подільський, Бердянськ, Севастополь, Новоград-Волинський, Дубно, Хмільник, Симферополь, Вінниця та Чернігів.
Година Землі була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) у 2007 році, вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а в 2009 та 2010 більше 4,500 міст у 128 країнах на всіх континентах об’єдналися заради Планети.

Фото: www.newsmarket.com.ua/
Джерело: http://www.newsmarket.com.ua/
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1371 | Додав: TaRaS_R | Теги: екологія, година Землі, WWF? Україна | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 1
avatar
1 wiktor • 17:41, 02.03.2011
Цікава новина.
ComForm">
avatar