Головна » 2010 » Июнь » 1 » "Укргазвидобування" завершило будівництво установки компремірування газу на Любешівському родовищі
20:44
"Укргазвидобування" завершило будівництво установки компремірування газу на Любешівському родовищі
   ДК "Укргазвидобування" завершила будівництво установки компремірування газу на Любешівському газовому родовищі у Львівській області, повідомляє прес-служба компанії. Передбачається, що введення в експлуатацію нової установки дозволить компенсувати природне падіння видобутку газу на Любешівському, Бережницькому, Східно-Любешівському родовищах і збільшити видобуток з 30 до 190 тис. куб. м газу на добу.

Установка складається з двох високоефективних компресорів AJAX виробництва Cooper Compression (США). Компресори характеризуються низьким рівнем викидів. Розрахунковий термін роботи установки становить 20 років. Вартість проекту - 45 млн грн.

"У поточному році компанія планує ввести в роботу три нових компресорних станції у Львівській області. За нашими розрахунками, це дозволить стабілізувати видобуток газу в Західній Україні щонайменше на 10 наступних років", - зазначив директор ДК "Укргазвидобування" Юрій Борисов.

Любешівський, Бережницька і Східно-Любешівському родовища розташовані на території Стрийського району Львівської області. Розробку родовищ проводить газопромислове управління "Львівгазвидобування". Загальні запаси трьох родовищ становлять 1,5 млрд куб. м газу.

Джерело: http://www.geonews.com.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1511 | Додав: wiktor | Теги: родовище газу, ДК Укргазвидобування, устаткування для видобутку | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar