Головна » 2011 » Февраль » 9 » Всеукраїнський конкурс науково-пошукових робіт учнівської та студентської молоді
09:17
Всеукраїнський конкурс науково-пошукових робіт учнівської та студентської молоді
     Міністерство освіти і науки, молоді та спорту оголошує Всеукраїнський конкурс науково-пошукових робіт учнівської та студентської молоді, присвячених 20-й річниці незалежності України

На виконання Указу Президента України від 1 листопада 2010 р. N 990 «Про відзначення 20-ї річниці незалежності України» Міністерство освіти і науки, молоді та спорту оголошує Всеукраїнський конкурс науково-пошукових робіт учнівської та студентської молоді, присвячених 20-й річниці незалежності України.

Метою Конкурсу є патріотичне виховання учнівської та студентської молоді, долучення підростаючого покоління до збереження та розвитку культурної спадщини шляхом вивчення історії рідного краю, історико-літературних пам'яток, народних традицій та звичаїв, виховання у молодого покоління толерантного ставлення до культур народів, які проживають на теренах України.

Конкурс проводиться на добровільних засадах у період з 01 березня до 29 квітня 2011 року серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів України. На Конкурс подаються самостійно підготовлені науково-пошукові роботи із зазначеного питання (див. детальнішу інформацію у рубриці «Законодавство» лист від 07.02.2011 N 1/9-80).
Фото: kds.org.ua
Джерело: http://www.mon.gov.ua
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Заходи | Переглядів: 1953 | Додав: wiktor | Теги: МОНУ, наукові роботи, Всеукраїнський конкурс, Указ Президента | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar