-->Головна » 2010 » Июнь » 03

У Гватемалі шукають причини виникнення таємничої "чорної діри"

   Другий день б'ються геологи над причиною появи таємничої величезної воронки, в однойменній столиці постраждалої від тропічного шторму "Агата" Гватемали , яка "засмоктала" в себе цілу будівлю швейної фабрики.

Повідомляється, що "чорна діра" майже ідеальнї круглої форми діаметром близько 20 метрів і 30 метрів глибиною з'явилася в одному з райо ... Читати далі»

03.06.2010

Учені дізналися, чому у голові піділтків "панує хаос"

  Причиною підліткової неуважності є "занадто велика кількість сірої речовини". І хоча підлітки хочуть здаватися дорослими, насправді з організації мозкової діяльності вони більше схожі на дітей. Таке спостереження зробили британські науковці.

"В їхніх головах панує хаос від надлишку інформації. Їм складно зосередитися в класі, вони не можуть робити домашні завдання, коли поруч граються їхні молодші б ... Читати далі»

03.06.2010

Земля йде на тепловий рекорд

зміна клімату  У 2010 році глобальна температура досягла свого максимуму на основі 12-місячного ковзаючого середнього показника, повідомляє Джеймс Хансен, головний кліматолог Національного управління США з аеронавтики і дослідженню космічного простору (НАСА).

Середня температура поверхні планети з квітня по квітень виявилася приблизно на 0,65 градуса Цельсія вище, ніж у 1951-1980 роках. Попередній (не ... Читати далі»

02.06.2010