-->Головна » 2011 » Февраль » 14

Норвезька нафтогазова компанія проінвестує $70 млн у розробку родовищ на Прикарпатті

 нафта і газ, Прикарпаття, Вишиванюк, Норвегія   Норвезька нафтогазова компанія проінвестує $70 млн у розробку родовищ на Прикарпатті.

Про це у суботу повідомив губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк на прес-конференції в Івано-Франківську, яку він провів для працівників місцевих ЗМІ відразу по приїзді з відрядження із Норвегії та Швеції.

Обласний керівник поінформував, що мав виступ у торгово-промисловій п ... Читати далі»

14.02.2011

Перший український турист полетить у космос

 Пальчевський, космос, туризм, перший космічний турист, українець   Вже в наступному році в космос відправиться перший український турист. Ним стане телеведучий Першого національного каналу Андрій Пальчевський (програма «Глибинне буріння» - діалоги з відомими сучасниками про події в Україні та світі). Півтора року тому ведучий зареєструвався для такої подорожі на сайті компанії Virgin Galactic, яка першою в світі вже з 2012 року ... Читати далі»

14.02.2011

У Південній Кореї снігопад руйнує будинки

 Південна Корея, снігопад, природні стихії, руйнування        Південній Кореї снігопад руйнує будинки

Сильний снігопад, що обрушився на східне узбережжя Південної Кореї, вже зруйнував сотні будинків.

Щоб допомогу жителям, південнокорейська влада направили туди тисячі солдатів. Найважчі погодні умови поки що в провінції Канвондо, - передає Бі-бі-сі.

За прогнозами синоптиків, най ... Читати далі»

14.02.2011

У Севастополі бушує сильний шторм: рух кораблів зупинено

 шторм, Крим, Севастополь, буря, кораблі       Потужний шторм вирує біля південного узбережжя Криму. У районі Севастополя через негоду призупинено рух усіх суден.

Штормове попередження морські служби отримали напередодні. Вітер посилився до 7 балів, хвилі - до 5 балів. Цивільні судна, які стоять на зовнішньому рейді, були змушені відійти на безпечну зону.

Вхід у Севастопольську бухту і вих ... Читати далі»

14.02.2011