Головна » 2011 » Февраль » 14 » У Севастополі бушує сильний шторм: рух кораблів зупинено
10:45
У Севастополі бушує сильний шторм: рух кораблів зупинено
 шторм, Крим, Севастополь, буря, кораблі       Потужний шторм вирує біля південного узбережжя Криму. У районі Севастополя через негоду призупинено рух усіх суден.

Штормове попередження морські служби отримали напередодні. Вітер посилився до 7 балів, хвилі - до 5 балів. Цивільні судна, які стоять на зовнішньому рейді, були змушені відійти на безпечну зону.

Вхід у Севастопольську бухту і вихід з неї тимчасово закриті. Кораблі Чорноморського флоту, які стоять в бухті, отримали наказ підвищити технічну готовність.

У цілому по Україні сильний вітер і хуртовини знеструмили майже тисячу населених пунктів. Найбільше постраждали Миколаївська, Одеська та Полтавська області.

За прогнозами синоптиків, у понеділок ще більше похолодає, місцями очікується сильний поривчастий вітер до 15-20 м / с, передають Вести.

У той же час, як очікується, весна в Україні настане на тиждень раніше, ніж зазвичай. У кінці лютого на території Криму, а на всій території Україні - на початку або в середині березня - температура встановиться від 0 до +15 градусів.
Фото: tsn.ua
Джерело: http://obozrevatel.com/
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2236 | Додав: wiktor | Теги: кораблі, Севастополь, Буря, Крим, шторм | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar