-->Головна » 2011 » Март » 21

Сьогодні відзначають Міжнародний день Землі

День Землі, Міжнародний день Землі, день весняного рівнодення, 21 березняДень Землі (англ. Earth Day) — назва, що використовується відношенню різних заходів, що проводяться навесні і покликана спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля на планеті Земля.

День Землі — це цивільна ініціатива, вона відкрита для приєднання будь-яких людей, груп і організацій. Існують два основні періоди проведення Днів Землі: у березні ( ... Читати далі»

21.03.2011

На Землі чоловіків стане більше ніж жінок

чоловік, жінка, статева структура населення, Азія, КитайМіжнародна група дослідників прийшла до висновку, що незабаром кількість чоловіків по відношенню до числа представниць протилежної статі в світі значно збільшиться.

Як виявилося, це пов'язано з тим, що в деяких країнах, перш за все, в Китаї, Південній Кореї та Індії, широко поширеною є практика переривання вагітності в разі небажаного статі майбутнього малюка. Так, найчастіше майбу ... Читати далі»

21.03.2011

16-та антарктична експедиція розпочинає новий етап у вивченні шостого континенту

Державний комітет, Україна, Семиноженко, 16 антарктична експедиція, Антарктида    16 березня Голова Державного комітету з питань науки, інновацій та інформації України Володимир Семиноженко взяв участь у проводах зимівників 16-ої антарктичної експедиції.

«Сьогодні ми проводжаємо у далеку Антарктику вже шістнадцяту Українську антарктичну експедицію. Ця подія відбувається в ювілейний рік – рік відкриття Півден ... Читати далі»

21.03.2011

Форум «Довкілля для України»

Форум, Довкілля для України, 2011, Київ, Міжнародний виставковий центр    Форум «Довкілля для України» проходитиме 19–21 квітня 2011 року в Міжнародному виставковому центрі
   
Запрошуємо взяти участь у Міжнародному екологічному форумі «Довкілля для України», який проходитиме 19–21 квітня 2011 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15).

Метою Форуму «Довкілля для У ... Читати далі»

21.03.2011

Мiжнародна наукова конференцiя "Наукові засади геолого-економічної оцінки мінерально-сировинної бази України та світу"

конференція, Україна, 2011, КНУ імені Шевченка, мінерально-сировинна база, геолого-економічна оцінкаМiжнародна наукова конференцiя "Наукові засади геолого-економічної оцінки мінерально-сировинної бази України та світу"

Запрошуємо Вас взяти участь у науковій конференції «НАУКОВІ ЗАСАДИ ГЕОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ ОЦІНКИ МІНЕРАЛЬНО-СИРОВИННОЇ БАЗИ УКРАЇНИ ТА СВІТУ», яка відбудеть ... Читати далі»

21.03.2011