Головна » 2011 » Март » 21 » На Землі чоловіків стане більше ніж жінок
08:43
На Землі чоловіків стане більше ніж жінок
чоловік, жінка, статева структура населення, Азія, КитайМіжнародна група дослідників прийшла до висновку, що незабаром кількість чоловіків по відношенню до числа представниць протилежної статі в світі значно збільшиться.

Як виявилося, це пов'язано з тим, що в деяких країнах, перш за все, в Китаї, Південній Кореї та Індії, широко поширеною є практика переривання вагітності в разі небажаного статі майбутнього малюка. Так, найчастіше майбутні мами позбуваються від дівчаток, вважаючи за краще, щоб у них з'являлися на світ хлопчики.

Як відомо, в природних умовах на 100 дівчаток народжується приблизно 105 хлопчиків. Однак поява ультразвуку та пов'язаної з ним можливості контролювати стать майбутньої дитини вже в 1992 році призвело до того, що число новонароджених хлопчиків, зокрема, в китайській провінції Хенань, збільшилася до 125 на 100 дівчаток. Як підкреслюють вчені, через двадцять років ситуація може стати ще більш критичною, і надлишок представників сильної статі по відношенню до жінок може досягти 10-20%.

За словами професора Центру міжнародного здоров'я та розвитку Терези Хескету, що стала одним з провідних авторів дослідження, багато азіатські жінки, особливо вже мають одну або дві дочки, готові робити аборти до тих пір, поки у них не настане вагітність хлопчиком. У результаті вже через кілька років, ставши дорослими, багато жителів цих країн, будуть зазнавати труднощів з пошуками дружини. Нездатність вступити в шлюб може призвести до серйозних психічних проблем і стати причиною підвищення рівня насильства і злочинності.
Фото: baby.ru
Джерело: http://www.segodnya.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1845 | Додав: wiktor | Теги: Китай, статева структура населення, чоловік, Азія, жінка | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar