-->Головна » 2011 » Май » 01

Дивовижний льодовик з Аляски

 лід, льодовик, Аляска, Бенч, канал, гляціологія   Вчені-гляціологи з американського Університету Монтани нещодавно завершили дослідження на льодовику Бенч, який розташований в Алясці. Вчені визначили, що в льодовику розміщується система каналів, яка, як припускають фахівці, є характерною рисою будь-якого великого льодовика.
      Проведені роботи, основна частина яких припала на півд ... Читати далі»

01.05.2011

Одеса виходить в онлайн

 онлайн, Одеса, карта   В Одесі з'явиться унікальна інтерактивна карта міста. Натхненники проекту стверджують: карта кардинально відрізняється від туристичних та інших онлайн-ресурсів. На ній позначать всі міські об'єкти - від підземних і надземних комунікацій (водопровід, газопровід, телефонні кабелю, електромережі) і до кожної урни, лавки і дерева вздовж проїжджої частини. «Ресурс дозволить місцевій в ... Читати далі»

01.05.2011

Вчені висунули нову гіпотезу походження життя на Землі

Формальдегід, гіпотеза, походження життя, Земля, Інститут КарнегіВчені припустили, що першорядну роль у зародженні життя зіграла молекула формальдегіду.
   За версією вчених з Інституту Карнегі (США) формальдегід став одним з основних компонентів у формуванні астероїдів і комет, які й "принесли" на Землю органічний матеріал, необхідний для виникнення життя (вуглець, водень і кисень).
    Фор ... Читати далі»

01.05.2011