-->Головна » 2011 » Июнь » 06

Австрійський велосипедист встановив рекод швидкості, з'їхавши з вулкана

Австрія, Вулкан, Цікаве, Велосипедист, Швидкість   36-річний австрієць Маркус Штекль, розігнавши байк до швидкості 164,95 км / год, встановив новий неофіційний світовий рекорд швидкості на гравії для серійних гірських велосипедів.
    Сталося це на схилі вулкана в Нікарагуа. Тим самим побито рекорд дев'ятирічної давності, встановлений французом Еріком Бароном.
   Дев'ять років тому ... Читати далі»

06.06.2011

Інвалід поодинці проплив на човні навколо Криму

 Крим, Інвалід, Човен, каяк, Лишаєв   У Севастополі завершилася благодійна акція «Ковчег надії», в ході якої альпініст, скелелаз-екстремал, майстер спорту СРСР, інвалід першої групи Юрій Лишаєв зробив перше в історії одиночне автономне плавання на каяку навколо Криму.
  Як повідомили у Севастопольському клубі каякерів «На Хвилі», спортсмен стартував з Керчі 9 ... Читати далі»

06.06.2011

Глобальне потепління загрожує Україні напливом «кліматичних біженців»

 Україна, Екологія, Глобальне потепління, біженці  Одним з наслідків глобального потепління може стати потік кліматичних біженців, які будуть направлятися в Україну, де наслідки зміни клімату не повинні бути настільки катастрофічні.
   По прогнозами експертів, це може викликати соціальну напругу, значне додаткове навантаження на економіку держави і, за відсутності належної міграційної політики , ... Читати далі»

06.06.2011