-->Головна » 2011 » Июнь » 09

У «загублених містах» Світового океану все-таки є життя

загублене місто, Світовий океан, біорізнманіття    Світовий океан може приховувати тисячі «загублених міст», тобто місць проживання живих істот, яким байдуже самі екстремальні умови.
  Група вчених з Великої Британії та Франції виявила скам'янілі останки мідій, молюсків і равликів у кілометрі від їх звичайного будинку - «чорного курця» Серединно-Атлантичного хреб ... Читати далі»

09.06.2011

Азаров заявив про зацікавленість України в придунайському співробітництво

Україна, Азаров, Співпраця, Микола Азаров, дунай, співробітництво   Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив відповідним міністерствам і відомствам, зокрема Міністерству інфраструктури і Міністерству економічного розвитку і торгівлі, розробити українські ініціативи в рамках Дунайської стратегії і підготувати відповідні проекти.
    Таке доручення Микола А ... Читати далі»

09.06.2011

Чисельність населення країн ЄС досягне піку до 2040 року

Євростат, Євросоюз, Статистика, ЄС, Чисельність населення   Чисельність населення країн Європейського союзу в найближчі десятиліття буде збільшуватися і досягне найвищої позначки до 2040 року. Про це повідомила в середу статистична служба ЄС «Євростат ».
    За прогнозами «Євростату», до 2040 року населення країн ЄС зросте з 501 млн чолові ... Читати далі»

09.06.2011

МОНмолодьспорту: Оголошено конкурс наукових проектів

МОНмолодьспорту, конкурс, наукові проекти   Міністерство оголосило щорічний конкурс проектів наукових досліджень і розробок за участю підпорядкованих Міністерству вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації та наукових установ, виконання яких розпочнеться у 2012 році за рахунок коштів державного бюджету за кодами програмної класифікації видатків 2201020, 2201040, відповідно до наказу Міністерства освіти і наук ... Читати далі»

09.06.2011