-->Головна » 2011 » Июль » 10

В Італії вулкан Етна відновив свою активність

 Італія, Вулкани, Активність, Вулкан, Етна  На острові Сицилія вулкан Етна відновив свою активність. Про це в неділю повідомила служба цивільної оборони Італії.
   За даними Національного інституту геофізики і вулканології Італії, активність Етни, що виразилася в сильній вібрації земної поверхні і викиді розпеченої лави, була зафіксована ще в п'ятницю в зоні південно-східного кратера.
   У ... Читати далі»

10.07.2011

В Україні встановиться сприятлива для пляжного відпочинку погода

 відпочинок, погода, пляж, Україна  У найближчу добу погоду в Україні визначатиме дуже тепла і відносно суха повітряна маса.
   У понеділок, 11 липня, без опадів, лише на крайньому заході, а вдень у східній частині, більшості північних та центральних областей місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер змінних напрямків, 3-8 метрів в секунду.
  Температура вночі +15-20, на узбережжі мор ... Читати далі»

10.07.2011

Сонце може вивести з ладу всі електронні системи на Землі

 Сонце, сонячна активність, електронні системи, пошкодження  Вчені стверджують, що через аномальну сонячну активність в 2012 році може відбутися збій всіх електронних систем на планеті, що повністю паралізує життя цивілізації.
  Астрономи говорять, що саме на 2012 рік доведеться 50-річний пік зоряної актівності.Спеціалісти розрахували, що пік плазмових збурень на нашій зірці може припасти на момент відкрит ... Читати далі»

10.07.2011

Чудеса адаптації

 синій кит, популяція, Світовий океан  Кількість сірих китів у Тихому океані колись було набагато більше того, що є зараз. У сукупності з умінням пристосуватися до нової дієті це дало сірим китам шанс вижити в мінливих кліматичних умовах, повідомляє Discovery News.
  У 2007 році Стівен Палумбо (Stephen Palumbi) і його колеги зі Стенфордського університету (Stanford University), США, підрахували приблизну кі ... Читати далі»

10.07.2011