-->Головна » 2011 » Октябрь » 03

Всю Україну сфотографували з повітря

Держземагентства, земельний кадастр, аерофотозйомка, Україна   В Україні на території 600 тисяч квадратних метрів завершена аерофотозйомка. Про це повідомив директор проекту Світового банку "Видача державних актів на право власності на землю та розвиток системи кадастру" Сергій Кубах.
   "Таким чином, країна вперше отримала карт ... Читати далі»

Озонова діра над Арктикою збільшилася до катастрофічних розмірів

озонова діра, Арктика, озон, Росія   Озонова діра, виявлена ​​в цьому році над Арктикою, вперше може зрівнятися за розміром і масштабом з діркою, виявленої в озоновому шарі атмосфери Антарктики.
  Як повідомляє BBC, до такого висновку прийшли вчені, що проводили дослідження верхніх шарів атмосфери, результати якого були опублікова ... Читати далі»

Мінекології домовилося із Японією про будівництво сміттєпереробних заводів в українських мегаполісах

Мінекології, Японія, сміття, завод, мегаполіс   Міністерство екології та природних ресурсів домовилося з Японією про фінансування проекту з утилізації побутових відходів в українських мегаполісах
  Міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський домовився з Організацією з розробки нових енергетичних та промисл ... Читати далі»

03.10.2011

Нове депо метрополітену хочуть розмістити у єдиному київському нацпарку

депо, Голосіївський, національний парк, Теремки, метро   Нове депо Київського метрополітену „Деміївське/Теремки” хочуть розмістити на території національного природного парку „Голосіївський”, на території заповідного урочища „Теремки” в районі Одеської площі. Про це свідчать карти проекту нового Генерального плану Києва до 2025.
 &nb ... Читати далі»

03.10.2011

Мінприроди надіслало доповідь про виконання Картахенського протоколу

Україна, доповідь, Картахена, протокол, біорізноманіття, Мінприроди   Мінприроди надіслало другу національну доповідь про виконання Україною Картахенського протоколу про біобезпеку до Секретаріату протоколу.
   28 вересня 2011 року Мінприроди надіслало до Секретаріату Картахенського протоколу другу національну доповідь про викона ... Читати далі»

Україна представила результати впровадження Рамсарської конвенції

Україна, Рамсарська конвенція, делегація, болотні угіддя, ЄвропаДелегація України представила результати впровадження Рамсарської конвенції в Україні під час 7-мого Європейського зібрання країн-учасниць Конвенції
   Офіційна делегація України представила результати впровадження Рамсарської конвенції в Україні під час 7-мого Європейсь ... Читати далі»

03.10.2011