-->Головна » 2012 » Январь » 04

Сьогодні вночі можна буде спостерігати інтенсивний зорепад

  зорепад, метеори, метеорний поясВ ніч з 3 на 4 січня жителі Північної півкулі Землі зможуть спостерігати зоряний дощ, викликаний проходженням планети через метеорний потік Квадрантіди
  Вчені обіцяють фантастичне видовище, оскільки цього року потік не буде затьмарений яскравим місяцем, і його буде видно особливо добре, пише УНН.
&n ... Читати далі»

На Південному полюсі зареєстрована рекордно висока температура

  рекорд, температура, південний полюс, метеостанція 25 грудня 2011 на Південному полюсі в районі американської станції Амундсен-Скотт був зафіксований температурний рекорд - температура повітря піднялася до хвилин 12,3 за Цельсієм
  Попередній температурний рекорд протримався з 27 грудня 1978 року, коли в районі станції Аму ... Читати далі»

Припливи в озері Лох-Несс

  озеро, припливи, Шотландія, Лох-Несс Вчені з Національного океанографічного центру (National Oceanography Center) у Великобританії та університету Порто (University of Porto) в Португалії виявили, що глибина води в шотландському озері Лох-Несс (Lochness) може змінюватися в залежності від припливів у Північному морі. Про це повідомляє Discovery ... Читати далі»

Операція «Новорічна ялинка»

  операція, екоінспекція, Україна, ялинка, Новий РікЯк повідомляє Державна екологічна інспекція України, станом на 30.12.2011 у передноворічний період 2011 року в ході проведення операції «Новорічна ялинка-2011» обласними інспекціями здійснено 570 перевірок, під час яких виявлено 288 порушень вимог природоохоронного законодавства, а саме ... Читати далі»

04.01.2012