-->Головна » 2012 » Январь » 06

Альтернативна енергетика Україна: тепло з землі, вітру та води

  вітер, сонце, ВЕС, СЕС, енергетика, альтернатива До тих пір поки світло горіло в кожному будинку і це майже нічого не коштувало, альтернативна енергетика залишалася долею абстрактних від світу геніїв і допитливих умов юних техн ... Читати далі»

06.01.2012

Надії на нафту

  нафта, ціна, барель, зростання Зростаючі ціни на нафту викликають оптимізм, повідомляє BBC News. Втім, поряд зі зростаючими цінами, ростуть і побоювання з приводу напруженої ситуації на Близькому Сході.
  Пальне марки Бр ... Читати далі»

В Горлівці через хімічні відходи може скластися НС

  хімікати, завод, Горлівка, забруднення Експертна комісія, яка проводила в місті Горлівці на Україні оцінку стану грунту та грунтових вод на території непрацюючого хімзаводу, де поховані хімічні відходи, прийшла до висновку, що в місті може скластися надзвичайна ситуація, повідомляє МНС України в середу.
  "Горлівський хімі ... Читати далі»

06.01.2012

Фахівці зафіксували перше виверження вулкана Етна в 2012 році

  виверження, Італія, вулкан, ЕтнаВулкан Етна на італійському острові Сицилія в ніч на четвер відновив свою активність, повідомляють місцеві ЗМІ.
  Фахівці Національного інституту геофізики і вулканології Італії зафіксували викид розпеченої лави з нового кратера, розташованого на південно-східній стороні вулкана, в 04.34 за місцевим часом ... Читати далі»