-->Головна » 2012 » Апрель » 05

До великого кліматичного переселення народів потрібно підготуватися

 До великого кліматичного переселення народів потрібно підготуватися   З «кліматичними біженцями» (а процес уже почався) пов'язаний ряд міфів. Кажуть, вони стають незаконними мігрантами. Насправді 80% екологічних переселенців переміщуються всередині кордонів своєї країни. Кажуть, там, де жити стає важче, все знімаються з насиджени ... Читати далі»

У Землі тисячі природних супутників

 У Землі тисячі природних супутників Недавнє теоретичне дослідження американських астрономів дало парадоксальний результат: по-перше, популяція природних (невидимих) супутників нашої планети дорівнює приблизно тисячі об'єктів, що перебувають на орбіті в будь-який довільний момент часу, а по-друге, періодично Земля має два супутника, видимих ​​з п ... Читати далі»

В Мексиканській затоці побільшало суїцидів серед китів і дельфінів

 В Мексиканській затоці побільшало суїцидів серед китів і дельфінів  Американська адміністрація океанічних і атмосферних досліджень (NOAA) протягом майже двох років вивчала вплив аварії в Мексиканській затоці на платформі компанії BP і прослідковувала вплив нафтопродуктів на екосистему регіону і зокрема на життя китів і де ... Читати далі»