-->Головна » 2012 » Май » 09

Число зруйнованих будівель під час землетрусу в Азербайджані зростає

  Число зруйнованих будівель під час землетрусу в Азербайджані зростаєКількість обрушених будівель в результаті серії землетрусів на північному заході Азербайджану, за останніми підрахунками, зросла до 274, повідомляє місцеве інформагентство АРА у вівторок з посиланням на заступника глави виконавчої влади Закатальського району Ельмана Рам ... Читати далі»

Смерч зруйнував майже 30 будинків на узбережжі Бразилії

  Смерч зруйнував майже 30 будинків на узбережжі БразиліїСмерч зруйнував 27 будинків і повалив десятки дерев на узбережжі південно-сходної Бразилії, повідомила у вівторок місцева служба Цивільної оборони.
  За даними відомства, рідкісне для Бразилії природне явище утворилося в районі курортного міста Сан-Себастьян на узбережжі штату С ... Читати далі»

Поворот тибетських річок

  Поворот тибетських річокУ Тибеті починають свій шлях Інд, Брахмапутра, Меконг і Салуїн. Плани китайської влади по перенаправленню цих річок в посушливі регіони країни та будівництва ГЕС можуть стати причиною конфліктів із сусідніми країнами, особливо з Індією, яка сама планує перекинути до Гангу частину вод Брахмапутри. У зв'яз ... Читати далі»