-->Головна » 2014 » Июль » 14

За білими ведмедями почнуть спостерігати з космосу

Сет Степлтон (Seth Stapleton) з Геологічної служби США і його колеги стверджують, що аналіз чисельності популяції білих ведмедів, заснований на знімках з супутника, зіставимий з відстеженням інформації про цих тварин з повітря. Дослідження вчених було опубліковане в журналі PLoS ONE.

Зміна клімату в Арктиці може загрожувати серйозними наслідками для чисельності тварин, що мешкають у природному середовищі. Проте вчені, які намагаються розробити ефективні та дієві методи контролю за дикою природою і відстеження арктичних популяцій, стикаються з великими труднощами.[ ... Читати далі»

Жителі Австралії побачили в небі величезну вогненну кулю

Напередодні ввечері жителі південно-східної частини Австралії стали свідками унікального явища. Люди спостерігали в небі вогненну кулю великих розмірів, за якою залишався яскравий хвіст вогню.

Вікторія Андреа Браун, представляє пожежну службу регіону, розповіла, що їм зателефонувало величезна кількість людей, які повідомляли про падаючий в океан літак.

Але астрономи повідомили, що не було ніякої авіакатастрофи. Швидше за все, австралійці побачили метеорит. Експерт з Бюро метеорології Террі Райан зазначив, що деякі космічні тіла, такі як комета Галлея, наприклад, добре відомі. Але того метеорита, який палахкотів у небі над Австралією пізно ввечері в четвер, ніхто не чекав. ... Читати далі»