Головна » 2014 » Июль » 14 » Жителі Австралії побачили в небі величезну вогненну кулю
22:33
Жителі Австралії побачили в небі величезну вогненну кулю

Напередодні ввечері жителі південно-східної частини Австралії стали свідками унікального явища. Люди спостерігали в небі вогненну кулю великих розмірів, за якою залишався яскравий хвіст вогню.

Вікторія Андреа Браун, представляє пожежну службу регіону, розповіла, що їм зателефонувало величезна кількість людей, які повідомляли про падаючий в океан літак.

Але астрономи повідомили, що не було ніякої авіакатастрофи. Швидше за все, австралійці побачили метеорит. Експерт з Бюро метеорології Террі Райан зазначив, що деякі космічні тіла, такі як комета Галлея, наприклад, добре відомі. Але того метеорита, який палахкотів у небі над Австралією пізно ввечері в четвер, ніхто не чекав.

Інші фахівці вважають, що у бік океану пролетіли уламки супутника. Один з астрономів Австралійського національного університету Брайан Шмідт посилається на дані американського космічного агентства NASA і заявляє, що вогненна куля в небі - це уламки  ракети-носія «Союз-2.1б». 8 липня, із космодрому Байконур був здійснений її запуск. Ракета вивела на орбіту метеорологічний супутник «Метеор-М».

 

 

Фото: weblogs.marylandweather.com
Джерело: http://novostiua.net/techniks/58247-zhiteli-avstralii-uvideli-v-nebe-ogromnyy-ognennyy-shar.html
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 1688 | Додав: wiktor | Теги: куля, Австралія, метеорит, авіакатастрофа | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar