Головна » 2010 » Декабрь » 16 » ГУАМ організує "літні школи" для молодих вчених
21:38
ГУАМ організує "літні школи" для молодих вчених
vestikavkaza.ru
ГУАМ, міжнародні організації , літня школа, молоді вчені     В Організації за демократію та економічний розвиток - ГУАМ визначили пріоритетні напрями співробітництва в галузі культури, науки та освіти.

Як повідомили УНІАН у Секретаріаті ГУАМ, напередодні в Києві під головуванням молдавської сторони відбулося 5-е засідання Робочої групи з питань культури, науки та освіти.

У засіданні взяли участь генеральний секретар з питань науки Академії наук Республіки Молдова, професор Іон Гучак, постійний представник Грузії при ГУАМ Мераб Антадзе, начальник управління з розвитку вищої освіти Міністерства освіти і науки Грузії Нузгар Читала, координатор програм Секретаріату ГУАМ Сабухі Теміров, а також представники профільних міністерств і відомств держав-членів організації.

Робоча група визначила пріоритетні напрями регіонального співробітництва в галузі культури, науки та технологічного розвитку, домовилася виробити пропозиції з організації "літніх шкіл" для молодих учених з метою їх залучення до передових досліджень, розглянула питання про організацію відеоконференцій за пріоритетними напрямками в 2011 році і можливість створення спільних дослідницьких груп вчених держав-членів ГУАМ.

Крім того, сторони домовилася внести пропозиції з приводу концепцій грантових програм ГУАМ у галузі культури, науки та освіти.

Наступне засідання Робочої групи з питань культури, науки та освіти планується провести в першому півріччі 2011 року.

Джерело: http://podrobnosti.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1684 | Додав: wiktor | Теги: Міжнародні організації, Літня школа, молоді вчені, ГУАМ | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar