Головна » 2010 » Ноябрь » 8 » ІМА (Industrial Minerals Association) зацікавлена у співпраці з Державною геологічною службою України
13:12
ІМА (Industrial Minerals Association) зацікавлена у співпраці з Державною геологічною службою України
Державна геологічна служба, співпраця, IMA        22 жовтня у Державній геологічній службі відбулася робоча зустріч з членом Ради директорів Міжнародної асоціації промислових мінеральних ресурсів (IMA – Industrial Minerals Association, офіс компанії знаходиться у Брюсселі) Гісбертом Маєвські, головою Держгеолслужби Анатолієм Безухом та першим заступником голови Любомиром Гончаруком.

Пан Маєвскі ознайомив керівників Держгеолслужби з діяльністю ІМА, структурою та завданнями, які ця міжнародна організація вирішує в Європі та світі. ІМА представляє інтереси промисловості нерудних корисних копалин у країнах ЄС, і членство в Асоціації, за словами пана Маєвські, відкрито для компаній, національних геологічних служб та асоціацій, діяльність яких пов’язана з видобутком та переробкою нерудних корисних копалин. Пан Маєвські висловив зацікавленість щодо діяльності української геологічної служби, запросив Україну до співробітництва, запропонувавши вступ до ІМА. Також Гісберт Маєвські запропонував Державній геологічній службі підготувати презентацію на найближче засідання ІМА.

Для довідки: ІМА постійно здійснює інформування своїх членів по відповідним змінам в європейському законодавстві, забезпечує інформацією про мінерально-сировинну базу країн-учасниць ІМА та промисловий сектор корисних копалин, координує діяльність членів Асоціації, здійснює збір та обмін науковою й економічною інформацією і діє як інформаційний центр у промисловій сфері корисних копалин.

Джерело:
http://www.geonews.com.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1384 | Додав: wiktor | Теги: Ima, співпраця, Державна геологічна служба | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar