Головна » 2010 » Май » 3 » Пошук затонулих кораблів - нова послуга для дайверів на Гран-Канарії
15:56
Пошук затонулих кораблів - нова послуга для дайверів на Гран-Канарії
  Муніципальна рада Гран Канарія (Cabildo de Gran Canaria) починає роботу з просування рек-дайвінгу серед туристів. Занурення під воду з метою пошуку затонулих кораблів (wreck-diving) - це новий проект для любителів активного відпочинку в цьому регіоні.

Гості острова не тільки почують численні легенди про затонулі кораблі та скарби, але і зможуть самі побачити спочиваючі на дні кораблі різних епох. Неподалік від узбережжя Гран Канарія любителі рек-дайвінгу можуть здійснити занурення до галеона XVI ст. і підводного човна часів Другої світової війни. Кожне із суден оповите своєю легендою, якою з радістю поділяться місцеві жителі.

Варто відзначити, що, крім старовинних суден, дайвінг на Гран-Канарія привабливий також цікавою фауною і незвичайним підводним рельєфом, завдяки вулканічним підводним скелям, які утворюють неповторні підводні пейзажі.

У 2009 році на острові Грасьоса (Канарські острови) відкрився новий дайвінг-центр. При ньому є школа, де початківці і досвідчені дайвери можуть взяти уроки та отримати дозвіл на занурення в морські глибини.

Джерело: http://www.oceanology.ru/
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1617 | Додав: wiktor | Теги: туристичні послуги, Канари, затонулі кораблі, дайвінг | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar