Головна » 2010 » Октябрь » 5 » Презентація "Яким чином НУО можуть подавати заявки на гранти Європейської Комісії"
23:41
Презентація "Яким чином НУО можуть подавати заявки на гранти Європейської Комісії"
        Європейська Комісія - один з найбільших донорів, що надає фінансування різноманітним проектам розвитку у всьому світі. Водночас, це також і один з найбільш "складних" грантодавців з огляду на численні рекомендації, що супроводжують кожен грант Єврокомісії, непрості правила фінансування, а також занадто велику кількість умов у проведенні конкурсів.

Саме тому Європейська Комісія вирішила зробити крок назустріч пошуковувачам грантів та провести за допомогою Інформаційного пункту зовнішньої співпраці ЄС у Брюсселі конференцію, під час якої учасникам було надано усю необхідну інформацію щодо того, яким чином НУО можуть подавати заявки на гранти Європейської Комісії.

Інформаційний пункт зовнішньої співпраці ЄС діє як посередник між громадянами та різноманітними службами Європейської Комісії, що пов'язані із зовнішнім співробітництвом. Метою конференції стало залучення партнерів, а також стимулювання дискурсу та висловлювання різних точок зору.

Конференція, що відбулася 23 вересня 2010 року, представила усю необхідну інформацію щодо того, яким чином працює система грантів Європейської Комісії, як правильно подавати заявку, яким чином організовані усі процедури від початку і до кінця.

Оскільки більша частина малих та середніх організацій, на яких здебільшого і була розрахована конференція, не змогли взяти у ній участь, організатори заходу створили презентацію. За допомогою презентації потенційні грантоотримувачі можуть дізнатися про ключові джерела, що містять інформацію щодо різноманітних грантів; процедури, яких їм необхідно дотримуватися та онлайн-ресурси, які можуть стати в пригоді.


Як подаватись на гранти Єврокомісії

Джерело: http://www.civicua.org
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 1677 | Додав: wiktor | Теги: Європейська комісія, НУО, гранти, презентація | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar