Головна » 2010 » Март » 24 » Гранти від National Geographical Society
21:02
Гранти від National Geographical Society
Національне географічне товариство
National Geographical Society
Надаються гранти від 1500 до 20000 доларів США.

Правила подачі заяв:
попередній лист (максимум – 500 слів) з описом проекту.

Регіони інтересів:
країни колишнього СРСР.

Види діяльності, що фінансуються:
гранти для дослідження в науках, що мають відношення до географії. Підходять заяви від дослідників з докторським ступенем, разом із ВУЗами або іншими науковими та освітніми неприбутковими організаціями (наприклад, музеями). Гранти можуть бути надані студентам або науковцям, що не мають наукового ступеню або не пов’язані з університетами. Вони мають бути кваліфіковані для проведення досліджень з даного наукового проекту. Заяви можуть подавати громадяни будь-якої країни. Термін втілення проектів – до 3 років. Товариство звичайно не сплачує заробітну платню, закупівлю обладнання (за винятком відеотехніки), видавничі витрати, накладні витрати (overhead); не забезпечує стипендії, оплату навчання або проїзд на наукові зустрічі.

Області діяльності, що фінансуються:
надаються гранти для проведення фундаментальних та прикладних досліджень, що відносяться до географії, включаючи антропологію, археологію, астрономію, біологію, ботаніку, екологію, фізичну та економічну географію, геологію, океанологію, палеонтологію та зоологію. Гранти виділяються на проведення польових досліджень. Гранти для музейних та архівних робіт виділяються нечасто та на окремих умовах. Лабораторні роботи підтримуються тільки у випадках, коли для цього необхідні польові дослідження, що співпадають з інтересами фонду. Гранти присуджуються на основі наукової експертизи проектів. Пріоритет надається дослідженням, що пов’язані з довкіллям і що мають глобальні географічні наслідки.

Контактна інформація:
National Geographic Society
1145 17th Street N.W.
Washington, D.C. 20036-4688
USA
Tel: +1 (202) 857 7439
Fax: +1 (202) 829 5689
E-mail: askngs@nationalgeographic.com
www: http://www.ngs.org/
Контактна особа: Steven S.Stettes, Secretary

Використано матеріали: http://uarivers.net
Фото: uarivers.net
Джерело: http://uarivers.net
Категорія: Заходи | Переглядів: 2221 | Додав: wiktor | Теги: National Geographical Society, Дослідження, гранти | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar