Головна » 2010 » Июнь » 17 » Шість днів на бурчання
21:51
Шість днів на бурчання
сімейне життя, шлюб, буркотіння, ген вірності    7920 хвилин на рік дружини бурчать і чіпляються до чоловіків, повідомляє Daily Mail. Це еквівалентно 2,5 години на тиждень, 11 години в місяць або 5,5 дням на рік.

Опитування 3 тис. осіб, проведене групою Everyman, показало, що причинами невдоволення дружин є небажання чоловіків виконувати роботу по дому, споживання спиртного і легковажне ставлення до здоров'я. Більшість жінок (87%) не соромляться своєї буркотливості, а більшість чоловіків (83%) часто думають, що їхні дружини були праві, чіпляючись із різних приводів.

Дослідники відзначають: хоча буркотливістю є небажаним аспектом взаємин, дана стратегія досить ефективна. Майже половина опитаних чоловіків заявили, що поступаються подружжю через годину, якщо вони продовжують їх «пиляти», а 21% повідомили, що капітулюють перед дружинами через пару годин, щоб у домі запанувала тиша.

«Навколо Світу» розповідав, що за сімейне щастя відповідають гени. Так, ген AVPR1A, що відповідає за здатність гризунів вибирати собі партнера, може відповідати і за здатність чоловіка до вірності. Носії одного типу цього гена частіше бувають нещасливі в шлюбі, ніж носії іншого типу.

Поки до кінця не встановлено, яким чином гени впливають на поведінку людини, проте ясно, що існує кореляція між набором генів і здатністю успішно здійснювати комунікацію і співпереживати іншим.

До речі, більш стійкі сімейні відносини спостерігаються в тих сім'ях, де чоловік недостатньо гарний. Пари, в яких жінка ефектніше свого чоловіка, більше піклуються одне про одного і більш стабільні.

Науково доведено, що щасливий шлюб забезпечує довголіття, зберігає фізичне і душевне здоров'я, дозволяє створити надійний притулок від стресів і катастроф життя. Невдалий діє з точністю до навпаки. Розлучення ж по руйнівному впливу на всі сторони життя учасників можна порівняти з пережитою війною чи техногенною катастрофою.

Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1881 | Додав: wiktor | Теги: шлюб, буркотіння, ген вірності, сімейне життя | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar